Nou vídeo de presentació de la 2a Assemblea sindical oberta

CCOO de Catalunya ha editat un vídeo de presentació de la 2a Assemblea sindical oberta, un procés de participació dirigit a l’afiliació, a entitats i a persones amigues disposades a compartir el seu coneixement i la seva experiència, amb l’objectiu de parlar i debatre com transformem el món del treball per fer-lo més just i com aconseguim una societat més solidària.

Aprovada la Carta de convocatòria de la segona Assemblea sindical oberta

El Consell nacional de CCOO de Catalunya del passat dia 19 de desembre va aprovar la carta de convocatòria de la segona Assemblea sindical oberta, que s’iniciarà a partir de l’1 de gener de 2020 i que torna a obrir un espai per a la deliberació, en un context socioeconòmic i polític complicat per la classe treballadora, on el sindicat ha de pensar bé la direcció de les seves passes.

Balanç de la primera Assemblea sindical oberta

Ara fa 4 anys que vam tancar la primera ASO, un procés de participació obert a l’afiliació, a entitats i gent amiga que tenia la pretensió de repensar el sindicat després de la pitjor crisi econòmica en democràcia i les seves conseqüències en la societat i el món del treball. Ens proposàvem compartir amb molta gent les preguntes que la societat ens traslladava. Hem de donar comptes a l’afiliació de què va representar i quins resultats està donant la primera ASO.

Memòria de la primera Assemblea sindical oberta

L’assemblea ha definit quines són les propostes i les formes de lluita i d’organització que ens serviran per fer front als nous reptes en relació amb les condicions de treball i vida, i fer que CCOO continuï sent el sindicat útil per construir un futur de drets i igualtat.

CCOO de Catalunya valora com un gran èxit l’assemblea final celebrada avui en el marc del procés d’Assemblea sindical oberta

Avui dissabte, 7 de novembre, s’ha fet l’acte final de l’Assemblea sindical oberta, procés de debat de CCOO de Catalunya iniciat el passat mes de maig. L’assemblea s’ha celebrat al pavelló poliesportiu Marina – Besòs, a Sant Adrià de Besòs, on la direcció del sindicat ha assumit l’ordenació de les 25 propostes de debat més votades, organitzades en 5 eixos.