Estudis

capcalera estudis

Estudis i documents

El Centre d’Estudis i Recerca Sindicals

El Centre d’Estudis i Recerca Sindicals (CERES) és un associació interdisciplinar d’estudis, investigacions i assessorament en matèries com l’economia, el dret laboral i la sociologia del treball.

El CERES està integrat a la Fundació Cipriano Garcia i està format per Marc Andreu (Director del CERES), Llorenç Serrano (Responsable del CERES), Dani Garrell (sociòleg) i David Monsergas (bibliotecari-documentalista). Actualment, la seva responsable sindical és Dolors Llobet i Maria, Secretària d’Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció de CCOO de Catalunya.

El Centre d’Estudis i Recerca Sindicals de CCOO (CERES) té com a objectius principals:

  • Analitzar i estudiar les qüestions que, des d’una perspectiva sindical, es plantegen en diferents àmbits: sociològic, d’afiliació, d’immigració, etc.
  • Informar al conjunt del Sindicat sobre totes aquelles qüestions del seu interès, optimitzant els seus recursos com a centre de documentació i biblioteca.

Últims estudis i documents

Biblioteca

La Biblioteca de CCOO de Catalunya 

La biblioteca del CERES té un fons de més de 14.500 documents (llibres, revistes, etc.) sobre dret del treball, dret sindical, sindicalisme, economia, sociologia, gènere, formació de treballadors i treballadores, i prevenció de riscos així com altres matèries d’interès sindical

La biblioteca del CERES atén i resol consultes sobre documentació, llibres, revistes, Internet així com sobre les matèries en què està especialitzada. Els seus usuaris i usuàries són tot el personal de Comissions Obreres, afiliades i afiliats al sindicat, estudiants i tota persona que tingui interès en les matèries recollides pel seu fons.

Horaris i adreça

La biblioteca està ubicada a la seu central de CCOO de Catalunya: Via Laietana 16, 6a planta. 
Matins: de dilluns a divendres, d’11 h a 13 h
Resta del dia: us atendrem a la 5a planta (Àmbit d’Estudis de CCOO de Catalunya, sala 510). Es podrà accedir a la sala de lectura de la biblioteca en hores prèviament convingudes

Telèfon: 93 481 28 41
Correu electrònic: [email protected]

Si no trobes el que t’interessa, utilitza el cercador o visita el web de la Fundació Cipriano Garcia, on recollim tots els informes i estudis que elabora el sindicat.