Àmbit LGTBI

LGTBI

Des de CCOO de Catalunya tenim la voluntat de garantir els drets socials de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI).

Cal garantir la igualtat de tracte, el respecte i la dignitat de les persones LGTBI. Per combatre la discriminació directa o indirecta, basada en l’orientació sexual i la identitat de gènere en l’àmbit laboral, CCOO de Catalunya té l’àmbit LGTBI.

L’Àrea LGTBI està compromesa amb la consecució dels següents objectius:

  • Combatre la discriminació laboral i social per raó d’elecció sexual i identitat de gènere.
  • Lluitar per erradicar l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia.
  • Donar a conèixer a tota l’estructura de l’actiu sindical la diversitat sexual.
  • Enfortir la transmissió dels valors de diversitat LGTBI en el món laboral.
  • Dotar l’estructura de CCOO d’instruments antihomofòbia.
  • Treballar de manera transversal per dotar els delegats i delegades i les seccions sindicals d’eines de lluita i prevenció de l’homofòbia en l’àmbit laboral.
  • Realitzar campanyes d’afiliació al col·lectiu LGTBI.
  • Gestionar la diversitat sexual en l’àmbit laboral i en la formació sindical.

LGTBI-fòbia, ni a la feina ni enlloc!

Notícies

Twitter @lgtbiCCOOcat

En el #DiaVisibilitatBisexual reivindiquem la necessitat de visibilització de la realitat bisexual i la lluita contra els estereotips que els estigmatitzen. Des d'Acció Jove i CCOO ens organitzem per fer dels centres de treball espais segurs pel col·lectiu!

"La discriminación de las personas LGTBI+ no puede ser abordada a través de los Planes de Igualdad tal y como están diseñados". Necesitamos establecer protocolos específicos.
@CarolinaVidal_L
@RevTrabajadora
@ccoocatalunya
@DonesCCOOCat

El #MasclismeMata. Condemnem l’assassinat d’una dona a Sant Gregori a mans del seu nét, sortim al carrer i tallem la circulació cada vegada que hi ha un feminicidi a Catalunya. Ens toquen a una, ens toquen a totes. #CCOOFeminista

Carrega'n més...