Òrgans de direcció

Capcalera Puny Eleccions Sindicals

Òrgans de direcció

Comissió Executiva de CCOO de Catalunya

Direccio 2022
Javier Pacheco

Javier Pacheco Serradilla

@PachecoJPacheco

Secretaria general

És la secretaria que representa legalment i públicament CCOO de Catalunya a través de la persona que té càrrec de secretari o secretària general.

Biografia personal

Va néixer a Barcelona el 1970 i és fill d’emigrants extremenys dels anys seixanta. Va cursar estudis d’educació general bàsica i de grau mitjà de formació professional d’Automoció. Després de cinc anys treballant en petites empreses (des d’una ferralleria fins a un taller de carburadors, passant pel repartiment de propaganda i per una empresa de la construcció), el 1991 va entrar a formar part de la plantilla de Nissan, a la qual continua pertanyent. Va ser en aquesta empresa on va entrar en contacte amb CCOO: es va afiliar al sindicat a mitjan anys noranta i va començar a formar-se com a sindicalista. El 1997 va ser escollit com a delegat sindical. El 1999 va esdevenir membre del comitè d’empresa i va ser responsable de CCOO a la fàbrica de la Zona Franca. El 2001 va ser escollit pels seus companys i companyes com a secretari general de la Secció Sindical Intercentres de Nissan, un càrrec que va renovar el 2005. Aquests mandats els va compaginar amb la presidència al Comitè d’Empresa Europeu de Nissan. El març del 2009 va ser elegit com a secretari general de la Federació Minerometal·lúrgica de CCOO de Catalunya, organització que en aquell congrés es va passar a denominar Federació d’Indústria. A finals del 2012 va ser reelegit com a secretari general i el març del 2014, quan es van fusionar les federacions d’Indústria i Fiteqa (Química, Tèxtil i Afins), va ser-ne escollit secretari general.

El mes de juny del 2016 la Federació Agroalimentària es va integrar a la d’Indústria i va tornar a ser escollit secretari general de la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya, la qual aplega els principals sectors industrials del país. L’abril del 2017, a l’11è Congrés de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, va ser escollit secretari general i el 22 de maig del 2021 ha estat reelegit al capdavant de la Secretaria General al 12è Congrés del sindicat.

Direccio 2022
Andrés Querol

Andrés Querol Muñoz

@AndresQuerol

Organització

S’encarrega del desenvolupament organitzatiu i de la millora de la representativitat, de la mobilització, de la normativa interna i de l’actiu humà sindical i laboral.

Biografia personal

Va néixer a Manresa el 1976 i és fill de mestra de l’escola pública i de professor d’autoescola. Va finalitzar els estudis de COU i el grau mitjà de Música. Des dels setze anys va compatibilitzar els estudis i la feina. L’any 2000 es va traslladar a viure a Barcelona, on es va dedicar plenament a treballar com a informador juvenil en entitats sense ànim de lucre. Està afiliat a CCOO des del 1998 i va començar a assumir responsabilitats sindicals el 2001. Ha estat coordinador d’Acció Jove i secretari de Moviments Socials. En aquells anys va impulsar la participació del sindicat en mobilitzacions com la del 2003, contra la guerra a l’Iraq, en els fòrums socials europeu i mundial o en la campanya de solidaritat amb Galícia amb motiu del desastre del Prestige. El seu itinerari sindical ha estat vinculat a l’organització de treballadores i treballadors en sectors precaris i emergents. Va participar en l’origen de l’organització sindical dels sectors del lleure educatiu i en l’elecció de representacions sindicals a empreses com Pans & Company, Decathlon o Hard Rock Cafe. En els darrers anys ha desenvolupat diverses funcions a la Secretaria d’Organització del sindicat i, des del 2018, n’ha estat el màxim responsable.

Direccio 2022
Cristina Torre

Cristina Torre López

@cristinatorrel

Acció Sindical i Transicions Justes

S’encarrega de millorar les relacions laborals per contribuir a tenir condicions de vida i de treball dignes, mitjançant la negociació col·lectiva i el diàleg social, i per garantir una transició justa del model productiu.

Biografia personal

Nascuda a Sant Feliu de Llobregat l’any 1970, està casada i és mare de dues filles i un fill. Va cursar la llicenciatura de Farmàcia a la Universitat de Barcelona i, posteriorment, va iniciar estudis en Tecnologia de l’Alimentació. És treballadora de Nestlé Purina, on ha desenvolupat la seva activitat professional a l’àrea de control de qualitat.

Afiliada a CCOO des de l’any 1998, va iniciar la seva tasca sindical l’any 2002 com a presidenta del comitè d’empresa i delegada de prevenció, i, a partir de l’any 2004, de la Secció Sindical Intercentres de CCOO del Grup Nestlé a Espanya, així com també com a representant al comitè d’empresa europeu. Es va incorporar als òrgans de direcció de la Federació Agroalimentària de Catalunya l’any 2008 i va assumir la responsabilitat d’Acció Sindical l’any 2012 fins a la fusió amb la Federació d’Indústria, l’any 2016, en què s’incorpora com a responsable de Negociació Col·lectiva.

El 2017, a l’11è Congrés, va ser elegida per formar part de la Comissió Executiva de CCOO de Catalunya com a secretària d’Acció Sindical. Durant el mandat ha coordinat la negociació de l’Acord interprofessional de Catalunya i ha estat membre de la Comissió de Seguiment del Diàleg Social, entre altres responsabilitats.

Michela Albarello 2022
Michela Albarello

Michela Albarello

@mic_albarello

Relacions Institucionals, Transparència i Digitalització

S’encarrega de la coordinació interna dels òrgans de direcció del sindicat, de les relacions institucionals, dels temes de transparència i compliment normatiu, i de la transformació digital per optimitzar l’acció sindical.

Biografia personal

Va néixer a Torí (Itàlia) el 1970. El 1996 va arribar a Barcelona amb una beca Leonardo i va començar les seves pràctiques laborals a la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya. És afiliada a CCOO de Catalunya des del 1997.

És llicenciada en Ciències Polítiques, màster en Estudis per al Desenvolupament (CIDOB-UAB), màster en Funció Gerencial de les ONGD (ESADE) i màster en Gènere i Desenvolupament (Cooperació-UB).

Fa vint-i-quatre anys que s’ocupa de la cooperació sindical i l’acció sindical internacional. En nom de CCOO de Catalunya ha estat presidenta de la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia (2015-2017) i membre del Grup Català d’Estudis d’Empresa i Drets Humans, que treballa en la promoció de normes vinculants per al respecte dels drets humans per part de les multinacionals. Ha realitzat estades de cooperació i treball directe amb sindicats del Marroc, el Líban, Sèrbia, Kosovo, Bòsnia, Colòmbia, el Perú, Guatemala, El Salvador i Hondures.

Durant el mandat 2017-2021 va ser la secretària d’Internacional i Cooperació.

Direccio 2022
Lalo Plata

Lalo Plata Jiménez

@GonzaloPlata

Comunicació

S’encarrega de la política comunicativa de l’organització.

Biografia personal

Va néixer el 1974 a l’Hospitalet de Llobregat, fill d’un cantaor jubilat de Telefónica i d’una cosidora de vestits de cerimònia originaris de Granada i Elx. Parella d’una sindicalista i feliç pare d’una criatura, va viure la seva infantesa i joventut entre Cornellà de Llobregat i Rubí. Actualment viu a Montmeló. Educador social habilitat amb formació universitària en Humanitats, és tècnic de Cultura i Joventut a l’Ajuntament de Martorelles, on ha gestionat també les àrees de Cooperació, Protocol, Turisme i Comunicació. Així mateix, ha realitzat feines per a diverses productores d’espectacles, festivals de música i sales de concerts. Va ser tècnic de Joventut a Matadepera, regidor de Joventut a Rubí i director tècnic del 1r Simposi Nacional de la Rumba Catalana. Com a fill de la precarietat, ha fet una mica de tot: de cambrer, d’ajudant de cuina, de caixer, de peó d’una empresa del metall… Sindicalista des del 2003, ha estat el secretari general de CCOO del Vallès Oriental – Maresme – Osona des de l’abril del 2013 fins al febrer del 2022. Al seu temps lliure ha posat veu, i en continua posant, a diverses bandes de pop i rock.

Ricard Bellera 2022
Ricard Bellera

Ricard Bellera i Kirchhoff

@RicardBellera

Treball i Economia

S’encarrega de promoure la qualitat de l’ocupació, de la formació i de la protecció social, així com de la redistribució justa de la riquesa.

Biografia personal

Nascut a Berlín el 1965, aquest periodista i gestor intercultural ha exercit diverses professions en l’àmbit editorial i audiovisual. Fill de mare alemanya i de pare català, va començar a treballar l’any 1983 per pagar-se els estudis i va passar per empreses i institucions alemanyes com Jacob’s, Philip Morris i Zapf, o l’Agència Alemanya de Desenvolupament Internacional (DSE).
L’any 1992 va començar a treballar a Barcelona com a freelance per a Círculo de Lectores, on va entrar en contacte amb el món sindical i va esdevenir delegat per CCOO al comitè d’empresa. Després de diverses experiències com a redactor, realitzador multimèdia i gestor intercultural, el 2005 va entrar com a conseller EURES a la Secretaria d’Internacional de CCOO de Catalunya. El 2009 es va incorporar a la Comissió Executiva com a secretari d’Internacional i va assumir, al 10è Congrés, el 2012, la responsabilitat executiva sobre la Secretaria d’Internacional, Migracions i Cooperació. El 2015 va ser escollit president dels Consells Sindicals Interregionals a la Confederació Europea de Sindicats i es va incorporar a la seva Executiva, on va romandre fins al 2019.
A l’11è Congrés, el 2017, va passar a ser responsable de la Secretaria de Treball i Economia de CCOO de Catalunya, on és responsable d’anàlisi macroeconòmica, polítiques d’ocupació, qualificació i formació professional per a l’ocupació, i Seguretat Social.

Direccio 2022
Enrique Rodríguez

Enrique Rodríguez Ruiz

@EnriqueRodrgue1

Assessorament

S’encarrega de l’atenció a les persones que s’adrecen al sindicat per diferents vies i de l’assessorament sindical i jurídic.

Biografia personal

Nascut a Terrassa el 1969, d’ascendència andalusa, es va afiliar a CCOO el 1986. Diplomat en Relacions Laborals per la Universitat Autònoma de Barcelona i treballador de l’antiga Sony Espanya des de l’any 1991, és elegit delegat sindical i secretari general de la Secció Sindical de CCOO en aquesta empresa l’any 1996.

Actualment continua sent delegat sindical a Ficosa Electronics. Compagina responsabilitats a la secció sindical amb responsabilitats a l’estructura del sindicat. Fins al 2008, va ser secretari d’Acció Sindical de la Unió Comarcal del Vallès Occidental; del 2008 al 2012, secretari d’Organització i Recursos de la mateixa unió, i del 2012 al 2021, secretari general de la Unió Intercomarcal del Vallès Occidental – Catalunya Central.

Liliana Reyes Hernandez
Liliana Reyes

Liliana Reyes Hernández

@lilianareyesmpl

Noves Realitats del Treball, Territori i Migracions

S’encarrega de coordinar l’acció sociopolítica del Barcelonès i de desenvolupar estratègies sindicals de proximitat per organitzar els treballadors i les treballadores de les noves formes de treball. Al mateix temps, incideix en els espais de diàleg, participació i concertació per millorar les condicions de vida de tota la classe treballadora, també la d’origen immigrant.

Biografia personal

Va néixer a Puebla (Mèxic) el 1978. Des que va triar Catalunya com a lloc per viure i treballar, el 2017, va buscar immediatament com prendre part en la vida social i política de la seva nova societat. Va participar com a activista en la lluita pels drets de les dones immigrants i de les treballadores de la llar, així com per la denúncia dels feminicidis. El 2018 va començar a col·laborar amb el CITE com a formadora de drets laborals per a treballadores estrangeres. El 2019 va assumir la responsabilitat de la coordinació de CCOO de l’Hospitalet fins a avui. És doctora en Sociologia per la Benemérita Universidad Autónoma de Puebla i màster en Política Social, Treball i Benestar per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És membre del GEDIME (Grup d’Estudis d’Immigració i Minories Ètniques) de la UAB i també ha tingut responsabilitats a CCOO sobre polítiques d’habitatge, noves realitats del treball i eleccions sindicals.

Direccio 2022
Manuel Fages

Manuel Carlos Fages Marta

@manolofages

Polítiques Públiques

S’encarrega de treballar per reforçar el paper del sindicat en la reconstrucció de l’estat del benestar.

Biografia personal

Nascut a Saragossa el 1961, ha estudiat Matemàtiques a la Universitat de Saragossa i a la UNED, i ha fet dos cursos del grau d’Economia, també a la UNED.

És treballador de la funció pública des del 1985, primer, a la Universitat de Saragossa i, posteriorment, des del 1986, a l’Administració general de l’Estat a Tarragona, moment en què es va traslladar a Catalunya, on va ser destinat en aprovar les oposicions. Ocupa des del 1989 la plaça de cap de l’Oficina Integral d’Informació Sociolaboral.

Afiliat a CCOO des del 1985, primer a CCOO d’Aragó i, posteriorment, a CCOO de Catalunya, el 1987 va participar en les primeres eleccions sindicals que es van poder realitzar a la funció pública, en què va ser escollit membre de la junta de personal i, més endavant, president d’aquesta per la candidatura de CCOO. La seva activitat sindical sempre s’ha desenvolupat en l’espai federal. Primerament, a la Federació de Serveis i Administracions Públiques de Catalunya —va ser un dels fundadors del seu sindicat intercomarcal a Tarragona—, la qual, mentre era secretari general, va fusionar-se amb l’FCT per formar l’actual Federació de Serveis a la Ciutadania, a la qual es va incorporar com a secretari d’Organització. Segonament, en aquests dos últims mandats, ha estat secretari general d’aquesta federació, càrrec que ha deixat en aquest últim congrés. És membre del Consell General de MUFACE, en representació de la Federació de Serveis a la Ciutadania de l’Estat.

Milita en una organització política d’esquerra transformadora i ecologista i participa en altres organitzacions de caràcter social, com el Moviment per la Pau i el Desarmament —amb el qual va participar activament en el referèndum de l’OTAN el 1986—, i de l’àmbit dels drets humans i socials, com Amnistia Internacional.

Menchu Gutierrez 2022
Mentxu Gutiérrez

Mentxu Gutiérrez Jiménez

@MentxuGutierrez

Dones i Polítiques LGTBI

S’encarrega de treballar per contribuir a la consecució de la igualtat real i efectiva en l’àmbit del treball i a tota la societat.

Biografia personal

Va néixer el 1976 a Barcelona. Filla de mare i pare migrants andalusos dels anys setanta va créixer a Santa Coloma de Gramenet. Es va iniciar al món sindical el 2003, promovent les primeres eleccions al seu centre de treball, una multinacional del sector financer, Cofidis, SA, a Cornellà de Llobregat. L’any 2007 es va incorporar a l’equip d’assessorament individual mancomunat de CCOO al Vallès Oriental – Maresme. Posteriorment, va participar a la Sectorial d’Oficines i Despatxos de la Federació de Serveis de Catalunya, fent tasques de coordinació i d’assessorament col·lectiu.
El 2009 va assumir la responsabilitat d’Entitats Financeres de la Federació de Serveis de CCOO de Catalunya i la representació d’aquestes en l’àmbit del Conveni col·lectiu d’entitats financeres i de crèdit (d’àmbit estatal), que encara compatibilitza amb el rol de delegada sindical de CCOO a la seva empresa. L’any 2014 va ser escollida com a secretària general del Sindicat Intercomarcal de Serveis de CCOO al Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia – Garraf, vivint la fusió de les dues antigues federacions Fecoht i Comfia, a més d’assumir l’assessorament col·lectiu de delegades i delegats a les quatre comarques. Va renovar el mandat el 2017 en ser reescollida en el seu càrrec.

Maribel Ayne 2022
Maribel Ayné

Maribel Ayné Domingo

@MribelAynDoming

Internacional i Cooperació

S’encarrega de treballar per defensar els drets humans laborals, les llibertats sindicals, el treball digne, la solidaritat entre la classe obrera i la cultura de la pau al món, a través de l’enfortiment del sindicalisme de classe i la cooperació sindical internacional.

Biografia personal

Va néixer a Terrassa el 1964. Als sis anys, amb la seva família, va emigrar a Suïssa, on va fer els estudis primaris. De tornada a Terrassa va cursar estudis de Treball Social a la Universitat de Barcelona. Després de diferents feines informals va ser contractada pel Patronat Flor de Maig. L’any 1990, amb contracte de l’Ajuntament de Terrassa, va realitzar tasques administratives i d’agent electoral a CCOO de Terrassa. Dos anys després va passar a ser contractada per CCOO com a administrativa a la Unió Comarcal del Vallès Occidental.

Afiliada al sindicat des del 1980, el 2011 es va incorporar a la direcció de la unió com a responsable de la Secretaria de les Dones, Cultura i Cooperació. L’any 2017 va ser escollida com a portaveu i responsable de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat, Dones i Comunicació.

Alvaro Munoz 2022
Álvaro Muñoz

Álvaro Muñoz García

@socalvaro

Recursos i Finances

S’encarrega de millorar l’eficàcia i l’eficiència dels àmbits de gestió econòmica i organitzativa de CCOO de Catalunya, així com de garantir la viabilitat i l’equilibri financer i patrimonial de l’organització. També té com a missió la gestió de compres, l’assessorament legal intern i la gestió d’edificis i locals.

Biografia personal

Nascut a Barcelona el 1970, té estudis mitjans de Delineació i va ser delegat de CCOO a Gestamp Esmar Barcelona, empresa del sector de l’automoció. Es va incorporar a la direcció del sindicat comarcal del Metall del Baix Llobregat l’any 2004 assumint la responsabilitat d’Eleccions Sindicals durant un mandat. Posteriorment va ser responsable d’Organització durant dos anys fins que va assumir la Secretaria General de l’actual Sindicat Intercomarcal d’Indústria a CCOO del Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia – Garraf fins al març del 2021, en què ha format part de diferents òrgans de direcció com el Consell de la mateixa unió intercomarcal, el Consell de la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya i estatal, el Consell de la CONC i el Consell Confederal estatal.

Va ser una de les persones que va formar part del projecte formatiu anomenat “Projecte Quadres”, que va impulsar la CONC. Al llarg de la seva vida ha compaginat l’activitat sindical amb la d’activista polític i social, sempre vinculat a l’esquerra progressista.

Direccio 2022
Lucía Aliagas

Lucía Aliagas Picazo

@lurssia

Acció Jove (convidat permanent)

S’encarrega de treballar per millorar les condicions de treball i de vida de la joventut mitjançant la seva sindicació.

Biografia personal

Nascuda a Granollers l’any 1999 i criada a Mollet del Vallès, és estudiant d’Història Contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va afiliar a CCOO en signar el seu primer contracte laboral amb divuit anys per la importància d’estar sindicada davant els abusos soferts per la joventut en les seves primeres feines i per la història de lluita del sindicat. Des de llavors, va encadenar diverses feines precàries que la van arrelar a la necessària lluita sindical.

Durant la seva etapa universitària va estar vinculada a l’Associació d’Estudiants Progressistes —va dirigir el sindicat com a responsable d’Organització Interna—, a partir del qual es va vincular a Acció Jove, entenent que és imprescindible que la lluita estudiantil i laboral vagin plegades per defensar l’educació pública i de qualitat.

Des de l’any 2021, és escollida coordinadora nacional d’Acció Jove amb l’objectiu de visibilitzar la precarietat de la realitat laboral juvenil i de combatre-la, així com d’empoderar el jovent treballador mitjançant la seva sindicació i organització a les empreses.

Comitè Confederal

 • Michela Albarello
 • Lucía Aliagas Picazo
 • Maribel Ayné Domingo
 • Ricard Bellera i Kirchhoff
 • Teresa Esperabé Prieto
 • Manuel Fages Marta
 • Jaume Gabarró Corbella
 • Ramón González Monroy
 • Carmen Nieves Gutiérrez Jiménez
 • Isabel Gutiérrez Muela
 • Alicia Hernández Jarque
 • José Antonio Hernández Martínez
 • Juan Jiménez López
 • Belén López Sánchez
 • Álvaro Muñoz García
 • Anna Núñez Vilchez
 • Javier Pacheco Serradilla
 • Carlos Pellejero Gómez
 • Gonzalo Plata Jiménez
 • Mercè Puig Cañellas
 • Manel Pulido Guerrero
 • Andrés Querol Muñoz
 • Ivan Ramos Verdegay
 • Liliana Reyes Hernández
 • Enrique Rodríguez Ruiz
 • Cristina Rodríguez Vila
 • Josep M. Romero Velarde   
 • Lourdes Sindreu Galobardes
 • Cristina Torre López

Consell Nacional

 • Monica Alarcón León
 • Michela Albarello
 • Paqui Algarra Cirera
 • Lucía Aliagas Picazo
 • Jaume Álvarez Arias
 • Verónica Amaya Aguayo
 • Jordi Arnáiz Moreno
 • José Carlos Asensio Marín
 • Maribel Ayné Domingo
 • Raúl Bautista Zamora
 • Ricard Bellera Kirchhoff
 • Mònica Benito Cinca
 • Miguel Ángel Boiza López
 • Anna Bonilla Sánchez
 • Isabel Caire Parra
 • Sergio Calahorro Fernández
 • Buenaventura Campo Esteban
 • Pedro Carmona Contreras
 • Carles Cartanyà Miró
 • Natalia Castro Font
 • David Caurín Pérez
 • Mirnaya Chabás Segura
 • Carlos Chicano Sánchez
 • Salvador Clarós Ferret
 • Raquel Collado Ruíz
 • Fidel Corón Leal
 • José Manuel Corvo Corcobado
 • Carlos del Barrio Quesada
 • Carlos Díaz García
 • Tomas Díaz Montesinos
 • Carles Domingo Gonzalo
 • Ricardo Domingo Sánchez
 • Saida Ehliluch El Antit
 • Teresa Esperabé Prieto
 • Diana Estudillo Sánchez
 • Laura Fages Hernández
 • Manuel Carlos Fages Marta
 • Paloma Fernández Álvarez
 • Verónica Fernández García
 • M. Silvia Fernández López
 • Eva Fernández Pérez
 • Antonio Ferro Gutiérrez
 • Isabel Flores Gómez
 • Elisabeth Foix Arànega
 • Jaume Gabarró Corbella
 • Fany Raquel Galeas Sánchez
 • Luis Gallego Montalbán
 • Francisco Galván Fernández
 • Francesc García Alonso
 • Irina García García
 • Romina Garcia Inglés
 • De Baños Gil Pérez
 • Teresa Gispert Muñoz
 • Manuel Gómez García
 • Lorena González Baena
 • Jesús González Cruz
 • Maribel González Gallardo
 • M. Almudena González Martínez
 • Ramón González Monroy
 • Rafael Guerrero Lamas
 • Tomasa Guerrero Peñas
 • Mentxu Gutiérrez Jiménez
 • Isabel Gutiérrez Muela
 • Mercè Haro García
 • Alicia Hernández Jarque
 • José Antonio Hernández Martínez
 • Maite Hernández Valero
 • Aurora Huerga Barquín
 • Andrés Jiménez Guerrero
 • Juan Jiménez López
 • Elisabeth Jiménez Rodríguez
 • Eduardo Jodar Larena
 • José Manuel Jurado Villena
 • Juan Linero Ramos
 • Dolors Llobet María
 • Abel López Fernández
 • Raül López López
 • Enrique López Martínez
 • Jesús Albert López Pecho
 • Maríano López Ruiz
 • Belén López Sánchez
 • Emilia Macías Rosado
 • María Isabel Maldonado Bernal
 • Carles Manzanares Guadalajara
 • Montse Margalef Margalef
 • José Juan Marín Sánchez
 • Jordi Martí García
 • M. Olga Martín Montes
 • José Luis Martín Narváez
 • Diego Martínez Peinado
 • M. Lorenza Martínez Sánchez
 • Antonia Miñana Luque
 • Esther Moll Garcia
 • Benjamín Momblant Momblan
 • Juan Montesinos Andrade
 • Jorge Moraleda Daza
 • Ana M. Moreno Delgado
 • M. Ángeles Moreno Fernández
 • Álvaro Muñoz García
 • Carles Nadal Catalan
 • Estefania Navarro Alé
 • Yolanda Navarro Fernández
 • Eduardo Núñez Martínez
 • Ana Núñez Vílchez
 • Pere Ortega González
 • Irene Ortiz García
 • Javier Pacheco Serradilla
 • M. Carme Padilla Sangüesa
 • Mercedes Paredes Durán
 • Francisco Pareja Montañes
 • Carlos Pellejero Gómez
 • Mónica Penas Piñeiro
 • Mònica Pérez Cardoso
 • Tania Pérez Díaz
 • Kilian Pérez Novelles
 • José Manuel Pérez Peinado
 • Higini Pi García
 • Estrella Pineda Menor
 • Silvia Pintiado Dalmau
 • Gonzalo Plata Jiménez
 • Estíbaliz Pous de Blas
 • Susana Prestamo Vega
 • Cristina Priego Rodríguez
 • Mercè Puig Cañellas
 • Manel Pulido Guerrero
 • Andrés Querol Muñoz
 • Enric Quílez Puig
 • Iván Ramos Verdegay
 • Óscar Redondo Barrera
 • Rafi Redondo Rodríguez
 • Liliana Carmen Reyes Hernández
 • Xavier Ricart Esteban
 • Aurora Richarte Giménez
 • Maria Júlia Rodriguez Martin
 • Alberto Rodríguez Mihi
 • Gema Rodríguez Narvaez
 • Marian Rodríguez Requena
 • M. Àngels Rodríguez Rodríguez
 • Enrique Rodríguez Ruiz
 • Cristina Rodríguez Vila
 • Marga Romartinez Bas
 • Avelino Romero Asensio
 • Luís Romero García
 • José María Romero Velarde
 • Montserrat Ros Calsina
 • Alberto José Rubio Alcántara
 • Javier A. Rubio Rubio
 • Josep Rueda Martínez
 • David Rueda Pérez
 • Elena Ruiz Carrillo
 • David Ruiz Mateos
 • Domènec Sadurní Llurba
 • Esteban Sanabria Garnica
 • M. Montserrat Sanahuja Ferrando
 • Vanessa Sánchez Rodríguez
 • Antonio Sánchez Tarre
 • M. Rosa Sans Amenós
 • Ester Satorras Pons
 • Montserrat Sedó Montoya
 • Llorenç Serrano Giménez
 • Lourdes Sindreu Galobarnes
 • Héctor Solà Martínez
 • Juan Carlos Serrano Hernández
 • Baptista Silanes Poderoso
 • Alfred Simó Artola
 • Rasedo Soldevilla González
 • Joana Solsona Bestard
 • María Rosa Tomás Murcia
 • Cristina Torre López
 • Maite Valencia Candado
 • José Antonio Valverde Vicente
 • Mila Veloso Montero
 • Íngrid Vilanova Benet
 • Bernat Villarroya i Garcia
 • Manuel Zamora Goded
 • Jaume Zamorano Tomás

Comissió de garanties i arbitratge

 • Luisa Montes Pérez
 • Jaume Pros Perelló
 • Luis Longares Oriol
 • Juan Pérez Bernabé
 • Fernando Jiménez Ferrero

Consulta el reglament de la Comissió de Garanties i Arbitratge