El 85% de la població assalariada de Catalunya secunda la vaga general

Fet un primer recompte del seguiment de la vaga general que està tenint lloc avui 14 de novembre, es calcula que prop dels dos milions no han anat a treballar d’un total dels 2 milions 400 mil assalariats que hi ha a Catalunya. Cal tenir en compte que un total de 260.000 treballadors han estat obligats a treballar per complir els serveis mínims establerts.

Seguiment massiu de la vaga en la indústria metal·lúrgica

Als torns de matí es confirma l’aturada de pràcticament el 100% de les empreses del sector del metall, mineria i energia elèctrica. La FI.CCOO.CAT valora positivament el seguiment de la vaga en la indústria i fa una crida a la participació massiva en les manifestacions convocades avui amb motiu de la vaga general.

Un jutjat de Martorell absol els tres treballadors de SEAT imputats en la darrera vaga general

CCOO de Catalunya i la FI.CCOO.CAT valoren molt positivament la sentència que ha dictat el jutjat de primera instància i instrucció número 6 de Martorell, que absol els tres treballadors de SEAT de Martorell que van ser imputats per una falta de lesions, de danys i de coaccions per un presumpte incident que es va produir als accessos de la factoria durant la jornada de vaga general del passat 29 de març.

Manifestacions a Catalunya el 14-N

S’han convocat diverses manifestacions arreu de Catalunya amb motiu de la Vaga general del 14 de novembre de 2012.