Seguiment massiu de la vaga en la indústria metal·lúrgica

Als torns de matí s’ha confirmat el seguiment massiu de la vaga en les indústries dels sectors del metall, mineria i energia elèctrica, tant a l’àrea metropolitana com a la resta de Catalunya, amb una aturada del 95% de les empreses i centres de treball. L’aturada ha estat total en empreses com Seat, Nissan, Robert Bosch, Delphi Diesel Systems, Ficosa Electronics, Bosch Sistemas de Frenado, Iberpotash, Valeo, Kostal o ESSA Palau, entre moltes d’altres. Així ho demostra la caiguda del consum elèctric industrial als mateixos nivells que un cap de setmana, segons les dades obtingudes de Red Eléctrica Española.

Aquesta aturada de pràcticament del 100% de la indústria també queda patent en les imatges que ens han arribat dels diferents piquets informatius d’indústria, repartits pel conjunt del territori: polígons industrials buits, carrers sense trànsit de vehicles, fàbriques tancades i pàrquings d’empreses buits.

La Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya valora molt positivament el seguiment que està tenint la vaga i fa una crida a tots els treballadors i treballadores a participar en les diferents manifestacions convocades avui amb motiu de la vaga general.

Consulta les galeries d’imatges de:
piquet informatiu d’Indústria a la Zona Franca torn de nit
piquet informatiu d’Indústria a la Zona Franca i Baix Llobregat torn de nit i matí
piquet informatiu d’Indústria al Baix Llobregat i Barcelonès matí del 14-N