El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, participa en diferents piquets informatius per la vaga general del 14-N

Durant tota la jornada hi haurà manifestacions i concentracions a tot Catalunya

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, participarà a partir d’aquesta mateixa nit en diferents piquets informatius que aniran fent extensió de la vaga general que tindrà lloc demà 14 de novembre contra les polítiques de retallades i austeritat que estan portant atur, pobresa i patiment a la majoria de la ciutadania.

A les 23.00 hores (13 de novembre), Gallego acompanyarà el piquet informatiu que es concentrarà a Plaça de Catalunya, davant el Banc d’Espanya. Allà coincidirà amb el secretari general de UGT de Catalunya i amb la secretària general d’USOC.

A les 24.00 hores (13 de novembre), Gallego es desplaçarà a Mercabarna per participar en el piquet informatiu concentrat en aquest punt.

A les 4.00 hores, Gallego participarà en el piquet informatiu que es concentrarà en les cotxeres que es troben en el Triangle/ Rambla Prim- Torrent de l’Estadella, s/n.

A les 8.30 hores, el secretari general de CCOO de Catalunya participarà en el piquet de La Maquinista

A les 12.00 hores, Joan Carles Gallego es trobarà amb el piquet del Centre Comercial de Barcelona Glòries, on conjuntament amb el secretari general d’UGT, Josep Maria Àlvarez i la secretària general d’USOC, Antònia Gil, faran una valoració de com està anant la jornada de vaga general a Catalunya.

A les 13.30 hores està prevista una concentració de piquets a la Plaça Universitat de Barcelona, on novament es farà una compareixença davant els mitjans de comunicació.

Trobareu tota la informació sobre els piquets informatius en aquest enllaç: 

http://vagageneral.ccoo.cat/vagageneral/noticia/161064/desplegament-dels-piquets-informatius-durant-la-vaga-general-del-14-n

Manifestacions:
Al llarg de tota la jornada de demà tindran lloc diferents manifestacions i concentracions arreu de Catalunya que us detallem a continuació. Destaquem especialment la manifestació central que tindrà lloc a Barcelona a les 18.00 hores i que tindrà el seu inici a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb la Plaça de Catalunya. La capçalera es muntarà una mica més amunt, segurament a l’alçada del carrer Aragó.

Altres mobilitzacions centrals:
Girona: a les 18.00 hores al Rellotge de la Devesa.
Tarragona: a les 18.00 hores a la plaça de la Font.
Lleida: a les 17.30 hores a la plaça de Ricard Viñes.
Tortosa: concentració a les 18.00 hores a la plaça Carrilet.

Altres mobilitzacions:

Igualada: 17.30 hores. Mercat de la Masuca.
El Vendrell: 12 hores. Carrer Dr. Robert.
Manresa: 11.30h. Plaça de l’Onze de Setembre.
Reus: 12 hores (Concentració). Plaça Mercadal.
Vic: 12 hores. Estació de Renfe.
Vilanova i la Geltrú: 17 hores. Plaça de la Vila.
Vilafranca del Penedès: 17 hores. Plaça de la Vila.
Sabadell: 12 hores. Eix Macià (El Corte Inglés). 18 hores. concentració a la Plaça Sant Roc.
Terrassa: 18 hores. Plaça Catalunya-Ca N’Anglada.
Mataró: 12 hores. Plaça de les Tereses.
Granollers: 11 hores. Plaça de la Corona.

Trobareu tota la informació de la vaga general en el web de la vaga: 
https://www.ccoo.cat/vagageneral/index.aspx

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 13 de novembre de 2012