assessorament generalitat

Àrea Pública de CCOO reclama al Govern de la Generalitat l’increment salarial de l’any 2021 i el pagament aquest any de la paga extra de 2014 encara pendent

Aquest mes de gener, les treballadores i els treballadors de la Generalitat no veuran reflectit cap increment en la seva nòmina. Funció Pública encara no ha donat resposta a la petició de CCOO de convocar la Mesa General de negociació ni a cap de les propostes de CCOO en matèria salarial per aquest any 2021, propostes que coneixen ja fa mesos.

teletreball distancia casa

CCOO demana adaptar el Decret 77/2020 a la regulació bàsica del teletreball de totes les administracions públiques i que sigui d’aplicació al conjunt de la plantilla

L’administració proposa com a mitjans tecnològics la denominada “Caixa TIC” composta per un ordinador portàtil amb telefonia incorporada, una pantalla (a banda del portàtil), un ratolí, un teclat, auriculars i micròfon, replicador de ports d’USB, i un wifi portàtil (MiFi) que es començaria a distribuir a partir del març encara que no fan públics els criteris d’assignació. CCOO considera aquesta proposta de l’Administració com un primer pas per adequar-se a la regulació de l’EBEP però cal introduir altres aspectes en el concepte de mitjans tecnològics.

muface

CCOO demana que els mutualistes de MUFACE, MUJEJU i ISFAS, i els seus familiars, tinguin accés a la dispensa de la vacuna de la COVID-19 en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania

Al llarg de la pandèmia de la COVID-19, des de CCOO hem estat vigilants perquè els mutualistes tinguessin la mateixa atenció que la resta de la ciutadania davant l’adopció de les diferents mesures sanitàries que s’han pres tant des del sistema nacional de salut com des dels sistemes autonòmics.

assessorament generalitat

El TSJC deixa vist per sentència la demanda interposada per CCOO i UGT contra la Generalitat per vulnerar els drets a la tutela sindical

La demanda interposada per CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya contra la Generalitat per vulneració de la negociació col·lectiva i la vulneració de la representació sindical ha arribat aquest matí al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Aquest és la Òrgan al qual li pertoca resoldre conflictes generats arran de la vulneració de drets sindicals, tot i que la Generalitat ha intenta dur fins al darrer moment el judici al Contenciós Administratiu, amb l’objectiu d’endarrerir el procés.

CCOO hem reclamat el pagament de la totalitat de la paga extra de 2014 pendent

En la reunió CCOO hem reclamat el pagament de la totalitat de la paga extra de 2014 pendent i hem recordat al Govern de la Generalitat que la millor manera de “gratificar” les empleades i els empleats públics per la situació que estem vivint és començar pel pagament de tot el deute pendent.

si unim nissan no tanca area publica

Si ens unim, NISSAN no es tanca!

Les companyes de NISSAN porten més de dos mesos de vaga indefinida. Per guanyar necessiten continuar la vaga i les mobilitzacions, i per fer-ho necessiten nodrir la CAIXA DE RESISTÈNCIA.