Dones

Dones

Direcció

Via Laietana, 16 – 5a
08003 BARCELONA

Contacte

Tel.: 93 481 29 06 – Fax: 93 481 28 75

Correu

[email protected]

detalle pag
fondo 8

Des del I Congrés del sindicat, l’any 1978, les secretaries de la Dona formen part dels màxims òrgans de direcció, en igualtat de condicions que la resta de secretaries. Actualment, les secretaries de la Dona del sindicat estan configurades en totes les estructures, tant federatives com territorials, i la participació de les dones en els òrgans de direcció tendeix a ser proporcional a la seva afiliació.

A CCOO de Catalunya, hi trobareu assessorament i orientació en les qüestions relacionades amb la discriminació per raó de gènere, assessorament i orientació específica en els casos d’assetjament sexual, informació sobre les campanyes per afavorir l’afiliació i la participació sindical de les dones, estudis, cursos i jornades sobre qüestions sociolaborals que afecten les dones.

Notícies

Twitter @DonesCCOOcat

Aurora Richarte @AuroraRicharte Secretaria de les Dones de la Federació de Serveis inaugurant l'acte "Prou violències ja!" @ccoocatalunya

2

Totes nosaltres treballem en positiu #YoTrabajoPositivo com a mostra de solidaritat i suport a les persones que conviuen amb el VIH. @ccoocatalunya

4

A la cloenda la @CristinaTorreL ens recorda que la negociació col•lectiva va més enllà de la negociació puntual d'un conveni... "Plans d'igualtat com a oportunitat d'incloure mesures pactades a empreses als convenis sectorials "
#JornadaNCCCOO
@DonesCCOOCat
@ccoocatalunya

2
Carrega'n més...