2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical de CCOO de Catalunya

Dies 8 i 9 de novembre a la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16)

El dijous 8 i el divendres 9 de novembre, CCOO de Catalunya organitza les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical. Es faran a partir de les 9.30 hores a la sala d’actes de la seu del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa).

Amb el lema “La precarietat laboral: desigualtat i discriminació”, les jornades tractaran temes com el treball a temps parcial com a factor de discriminació, la corresponsabilitat en la conciliació de la vida laboral i familiar, els judicis amb perspectiva de gènere en la jurisdicció social, els reptes de la negociació col•lectiva en matèria de desigualtat i bretxa salarial, la desigualtat retributiva entre homes i dones o la discriminació i la doble escala salarial des del punt de vista jurídic.

S’inauguraran demà dijous, 8 de novembre, a les 9.30 hores, a càrrec de Cristina Torre, secretària d’Acció Sindical de CCOO de Catalunya, i Jonathan Gallego, director professional del Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya. La clausura serà el divendres, 9 de novembre, a les 13.00 hores, per part de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, just abans de concedir-se el premi Josep Devesa a la millor comunicació amb finalitat de fomentar i reconèixer la investigació en relació als temes tractats a les jornades.

Les jornades s’emetran en streaming per la web https://www.ccoo.cat/.

Més informació a internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/219365/ccoo-organitza-les-2es-jornades-juridiques-de-dret-laboral-i-sindical

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 7 de novembre de 2018

Agenda:
Dijous 8 i divendres 9 de novembre, de 2018
a partir de les 9.30 hores
Sala d’actes CCOO – Via Laietana, 16, planta baixa. BCN