8 i 9 de novembre de 2018

CCOO organitza les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical


Foto El 8 i 9 de novembre de 2018 tindran lloc, a la sala d'actes de la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, de Barcelona) les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical, que portaran per lema "La precarietat laboral: desigualtat i discriminació".

Les jornades serviran per tractar temes com el treball a temps parcial com a factor de discriminació, la corresponsabilitat en la conciliació de la vida laboral i la familiar, els judicis amb perspectiva de gènere en la jurisdicció social, els reptes de la negociació col·lectiva en matèria de desigualtat i bretxa salarial, la desigualtat retributiva entre homes i dones o la discriminació i la doble escala salarial des del punt de vista jurídic.

A més, també està previst concedir el Premi Josep Devesa a la millor comunicació amb la finalitat de fomentar i reconèixer la investigació en relació amb els temes tractats en les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical.

Feu clic per veure:

- el cartell de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el cartell de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en castellà)

- el tríptic de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
- el tríptic de les 2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical (en català)
30/10/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.