Dies 9 i 10 de novembre a l'Alberg Mare de Déu de Montserrat (passeig de la Mare de Déu del Coll, 41-51, Barcelona)

XVI Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas


El divendres 9 i el dissabte 10 de novembre, Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya organitza la XVI Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas, amb el lema “Que no ens guanyin la partida”.

Tindrà lloc a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat (passeig de la Mare de Déu del Coll, 41-51, de Barcelona), a partir de les 16.45 hores del divendres 9 de novembre, amb sessions sobre la Inspecció de Treball i sobre el sindicalista de referència, i amb trobada amb el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco. Ja el dissabte 10 de novembre, a partir de les 9.30 hores, es parlarà de gènere i mercat laboral i de salut laboral, i per acabar, es debatrà sobre noves realitats del treball i precarietat.

Més informació a internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/218992/escola-de-joves-sindicalistes-angel-rozas-que-no-ens-guanyin-la-partida

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 8 de novembre de 2018

Agenda:
Divendres 9 i dissabte 10 de novembre, de 2018
a partir de les 9.30 hores
Alberg Mare de Déu de Montserrat - Passeig de la Mare de Déu del Coll, 41-51. Barcelona
08/11/2018

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.