Comença el setembre amb una parella lingüística

La tornada de les vacances se’t fa costeruda? Inicia un nou projecte apuntant-te al Voluntariat per la llengua amb CCOO de Catalunya. Només necessites:

  • Determinar si ets aprenent/a (necessites practicar català per guanyar confiança en aquesta llengua) o voluntari/ària (parles català normalment i vols ajudar una altra persona a practicar-lo).
  • Posar-te en contacte amb el Servei Lingüístic (93 481 29 20 / [email protected]).
  • Esperar uns dies fins que trobem la parella que t’escaigui millor.

Les parelles han de quedar per fer petar la xerrada 1 hora per setmana en entorns distesos i han de fer un mínim de 10 trobades. El Servei Lingüístic presenta la parella i en fa el seguiment perquè el Voluntariat per la llengua sigui una experiència profitosa i agradable per a tots dos membres.

També tens l’opció d’apuntar-te a la modalitat virtual del programa a través del web següent: https://www.vxl.cat/participa-hi. En aquest cas, només cal que emplenis la fitxa d’inscripció amb les teves dades, que triïs la modalitat virtual i que, quan et demani si pertanys a una organització o entitat, especifiquis que ets de CCOO. Si tens qualsevol consulta, però, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a formalitzar la inscripció.

Aquest mes de setembre, apunta’t al Voluntariat per la llengua!

Servei Lingüístic de CCOO de Catalunya

@slccoo / www.ccoo.cat/sl