La Fundació Pau i Solidaritat de CCOO organitza un acte d’homenatge a Paulo Freire

La Fundació Pau i Solidaritat i la Secretaria d’Internacional i Cooperació de CCOO de Catalunya organitzen, el 14 d’octubre a partir de les 17.30 hores, un acte d’homenatge a Paulo Freire, un dels més grans i significatius pedagogs del segle XX, d’origen brasiler, amb motiu del seu centenari. L’acte comptarà amb la col·laboració de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya, les entitats FIBRA i Garraf Coopera, l’Institut Paulo Freire d’Espanya, i el Nucli Paulo Freire de la Universitat de Girona. L’acte tindrà lloc a l’espai Assemblea de la seu central de CCOO de Catalunya, Via Laietana 16 de Barcelona, si el voleu seguir de manera presencial, però també el podreu seguir pel canal de Youtube de CCOO de Catalunya.

Podeu veure el cartell de l’acte amb el programa tot fent click aquí on trobareu el llistat de persones que intervindran en aquest acte.

Per participar a l’acte cal inscripció prèvia a través del link següent: Inscripció a l’acte d’homenatge a Paulo Freire/ Inscripción al acto de homenaje a Paulo Freire (google.com)