Jornada “L’acolliment lingüístic: l’ús més enllà de l’aula” a Girona

El Servei Lingüístic és una de les entitats que organitza la jornada “L’acolliment lingüístic: l’ús més enllà de l’aula. X jornada de presentació de materials i experiències”, que tindrà lloc l’11 de novembre a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona en format presencial.

Aquestes jornades tenen lloc aproximadament cada dos anys i són una activitat formativa i d’intercanvi entre professionals i voluntaris que treballen amb persones immigrades. Promouen la reflexió i la posada en comú de bones pràctiques relacionades amb temàtiques específiques de l’acolliment lingüístic. En aquesta ocasió la jornada es dedicarà a reflexionar a l’entorn d’estratègies i recursos per facilitar que, ja des dels primers passos de l’aprenentatge de la llengua a les aules, aquest aprenentatge tingui continuïtat en l’ús al carrer.

El programa detallat de la jornada i la inscripció per assistir-hi (hi ha temps fins al 8 de novembre) es troben en aquest enllaç: https://llengua.gencat.cat/acolliment_inscripcio.