CCOO de Lleida celebra el 8 de Març

Dia Internacional de les Dones

Demà dimarts, 8 de març, per commemorar el Dia Internacional de les Dones, CCOO de Lleida farà una performance titulada “No xafis els meus drets!”, que vol fer visible i denunciar les mancances, en l’àmbit laboral, que encara hi ha entre dones i homes. Hi participaran les delegades i delegats de CCOO Lleida, que simularan un camí amb cartolines enganxades a terra. Cada cartolina tindrà un missatge que posarà de manifest les desigualtats laborals que hi ha entre dones i homes.

En finalitzar l’acte es llegirà el manifest i una poesia i es repartiran punts de llibre amb els mateixos missatges enganxats a terra. La performance es farà al matí a la plaça de la Catedral de Lleida

El dia 9, a les 12.00 h del migdia, l’Alba Garcia, secretària de la Dona i Cohesió Social de CCOO de Catalunya, participarà en les jornades organitzades pel Centre Dolors Piera de la Universitat de Lleida i que porten per títol “Ocupabilitat, qualitat en el treball de les dones en el nou context socioeconòmic: dones, accés i permanència en el mercat de treball en igualtat de condicions”.

Recordatori: Dia Internacional de les Dones, performance
Dia: 8 de març del 2016
Hora: 10.45 h
Lloc: plaça de la Catedral de Lleida

Recordatori: Dia Internacional de les Dones, xerrada
Dia: 9 de març del 2016
Hora: 12.00 h
Lloc: Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la UdL (Campus de Cappont, c. Jaume II, 67 bis, de Lleida)

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 7 de març de 2016