Diàleg: “Líban. La lluita per una vida lliure de violències”

En el marc del projecte de cooperació sindical al desenvolupament “Garantir la Justícia de Gènere al Líban”, que estan duent a terme conjuntament la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya i les entitats libaneses FENASOL i l’associació Wardah Boutross, amb la col·laboració de diverses institucions públiques catalanes, una delegació libanesa visita Catalunya per participar en diversos actes i reunions.

En aquest sentit, el proper dia 24 de maig, a les 18.00 h, a l’Espai Assemblea de CCOO de Catalunya, a la Via Laietana, núm. 16 de Barcelona, es durà a terme el diàleg “Líban: la lluita per una vida lliure de violències“, que comptarà amb la presència de Castro Abdallah, president de FENASOL, i de Marie Debs, presidenta de l’associació Wardeh Boutross. Durant l’acte, en el qual també participaran Mentxu Gutierrez, secretària de Dones i Polítiques LGTBI, i Maribel Ayné, secretària d’Internacional i Cooperació i presidenta de la Fundació Pau i Solidaritat, podrem conèixer de primera mà quina és la situació de gènere actual al país i principalment en l’àmbit laboral, fer un repàs de les darreres eleccions generals celebrades el passat diumenge dia 15 de maig de 2022 i dialogar sobre l’horitzó polític, econòmic i social que s’obre a partir d’ara al Líban.

Enllaç per a la inscripció prèvia:
https://forms.gle/jphns86jzsy2TGtq5

Es tracta d’un acte presencial que també serà retransmès en streaming per YouTube (es farà arribar l’enllaç als inscrits).

Acte Líban