Campanya de suport a la directiva d’igualtat salarial

Com a CCOO de Catalunya volem promoure la participació a la consulta pública sobre aquesta directiva que estarà oberta a la web de la Comissió Europea fins al 28 de maig.

Ursula von der Leyen, presidenta de la Comissió Europea, va prometre que abordaria la bretxa salarial en els primers 100 dies del seu mandat, període que va finalitzar el 9 de març i tot el que ha aconseguit, de moment, ha estat un procés de consulta pública.

És fonamental reafirmar la urgència d’aprovar aquesta directiva, ja que la igualtat no pot esperar ni es pot ajornar. La lluita contra les desigualats és part de la solució a aquesta crisi, per tant s’han de redoblar els esforços per dur-la a terme.

Per això us animem a signar per la igualtat i la transparència salarial, exigint a la Comissió Europea el compliment del programa anunciat per la seva presidenta.

INSTRUCCIONS PER PARTICIPAR-HI:

Només s’hi pot participar de manera individual i s’ha d’accedir a la ruta d’accés que es recull a continuació:

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/12098-Strengthening-the-principle-of-equal-pay-between-men-and-women-through-pay-transparency/public-consultation

El primer pas és registrar-te (també pots canviar l’idioma).

Una vegada s’ha realitzat el registre, ens retorna a la pantalla anterior, a la part relativa a contestar el qüestionari:

Bretxa salarial

En clicar damunt de “Respondre al qüestionari” (ressaltat en groc), s’accedeix al qüestionari l’emplenament del qual és en línia.

Bretxa salarial
Recorda assenyalar que contestes com a ciutadà/ana de l’EU, és molt important assenyalar aquesta participació: com més elevat sigui el nombre de respostes, la directiva futura tindrà més importància, a més de possibilitar que en millori el  contingut.

Exerceix el teu dret com a ciutadà o ciutadana europea a la participació en les decisions que marcaran la nostra vida!

PARTICIPA, RESPON, DIFON: LA IGUALTAT NO POT ESPERAR!

#StopBretxaSalarialYA