CCOO demana que s’accelerin les contractacions per començar a desenvolupar el nou projecte industrial als antics terrenys de Nissan al més aviat possible

No donarem la reindustrialització per tancada fins que s’hagin contractat tots els treballadors i treballadores

Aquest matí ha tingut lloc l’acte institucional amb motiu de la signatura definitiva de la resolució del concurs de licitació dels terrenys de Nissan a la Zona Franca de Barcelona, que ha comptat amb la presència de la ministra d’Indústria, Reyes Maroto, i el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent. L’acte s’ha fet a l’auditori de la seu del Consorci de la Zona Franca.

CCOO valora positivament l’acte d’avui, amb el qual es tanca aquesta fase del procés i es dona per conclòs el traspàs dels terrenys, de manera que el Hub Factory pugui començar a desenvolupar la nova proposta industrial a les antigues plantes de Nissan.

En aquest sentit, demanem que s’adoptin les mesures necessàries per accelerar i maximitzar les contractacions, amb l’objectiu de recuperar el temps perdut en el període d’adjudicació del projecte de reindustrialització. Així mateix, vetllarem pel correcte desenvolupament i pel compliment dels acords assolits en la mesa de reindustrialització en matèria d’ocupació.

També advertim les parts que no donarem per tancat aquest procés de reindustrialització fins que totes les treballadores i treballadors de Nissan i de la seva cadena de valor entrin a treballar en els projectes del Hub Factory o de Silence, que donaran nova vida a les antigues instal·lacions de la companyia japonesa.