CCOO de Catalunya condemna l’assassinat d’una dona a Móra la Nova a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís amb la seva erradicació

CCOO de Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona a Móra la Nova (Tarragona) i, novament, expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s’exerceix envers les dones només pel fet de ser dones.

CCOO mostra la seva indignació i preocupació per fets com aquest, i se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin la lluita pels drets de les dones i per a l’erradicació de la violència masclista com una qüestió d’Estat. Així mateix, destaca el seu compromís ferm a l’hora de cooperar en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliures de qualsevol de les violències.

Des d’aquestes línies volem expressar el nostre condol a la seva família i entorn, així com fer una crida a totes les persones, organitzacions i institucions que treballen per erradicar la violència masclista a sumar esforços perquè una vegada per totes la violència contra les dones sigui definitivament erradicada.