Amb l'objectiu de millorar la participació dels representants sindicals als plans de formació

L'Escola de Formació Sindical posa en marxa un nou curs per reforçar el paper de la representació sindical en els plans de formació a l'empresa


Foto

Delegades, delegats i quadres sindicals participen de forma proactiva a la primera edició del curs “El delegat i la delegada de formació a l’empresa”, que té com a objectius principals fer visible el nou context normatiu de formació professional actual i com adaptar-lo a les circumstàncies i a les necessitats dels treballadors i treballadores en matèria de formació perquè aquesta arribi a tothom de forma equitativa.

Aquests objectius es treballen des de l’aula amb suport teòric i pràctic que ens facilita la realització de plans de treball, que inclouen l’elaboració d’un diagnòstic específic per empresa, i així poder canviar les realitats pel que fa a la matèria formativa d’aquestes.

La formació és imprescindible pel creixement professional i empresarial en qualsevol àmbit. Per aquest motiu, l’Escola de Formació Sindical juntament amb la Fundació Paco Puerto hem creat aquest curs específic, per donar suport als delegats i delegades en aquesta matèria perquè la seva participació sigui més activa, millorant la qualitat i eficiència del pla de formació.


21/09/2016

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.