Rafael Senra: “Els límits del poder de la direcció dels empresaris: el control de les TIC, discrecionalitat i discriminació”, a l’Speakers’ Corner

El 18 de març, a les 18.30 h, Rafael Senra Biedma, advocat laboralista de l’Assessoria Jurídica R. Senra i professor jubilat de dret del treball i de la Seguretat Social a la UB, UAB i UPF, ha debatut sobre “Els límits del poder de la direcció dels empresaris: el control de les TIC, discrecionalitat i discriminació”

L’impacte de les noves tecnologies en el món del treball i els canvis en les formes d’organització han estat estudiades des de diferents disciplines. Ara bé, menys conegut és el procés pel qual la direcció empresarial ha decidit posar en joc criteris discrecionals que, en ocasions, esdeven discriminació a l’hora d’exercir un poder de control de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) quan aquestes són eines utilitzades per la seva feina pels treballadors i treballadores. Rafael Senra ens proposarà, des del punt de vista jurídic, arguments per debatre sobre aquestes qüestions. 

L‘acte ha tingut lloc a l’espai de debat Speakers’ Corner, dins de l’exposició del 50è aniversari de la fundació de CCOO de Catalunya, al Museu d’Història de Catalunya (plaça de Pau Vila 3, de Barcelona). Ha fet la presentació Andrés Pérez Subirana, president de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates i advocat del Despatx Casares Advocats Associats.

Feu clic per veure:
-la invitació
-el vídeo de les intervencions

(per visualitzar correctament
aquests vídeos els has d’obrir des dels navegadors MOZILLA o
INTERNET EXPLORER). T’expliquem com pots fer-ho en aquest 
breu tutorial 

En cas de dubte, pregunteu a: [email protected]