Inici
Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes



foto edifici CCOO de Catalunya
format impressió |  contrast  

Escola de Formació Sindical

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies


L'Escola de Formació Sindical pren part en l'èxit de la vaga general


Foto

Després de molts preparatius va arribar la vaga general. Repartits per diferents indrets de Catalunya (Girona, Reus, Lleida i Barcelona) els membres de l'Escola van participar activament en el seu desenvolupament. Alguns van ser els responsables dels entrepans de què tots els piquets vam poder gaudir. Altres companys van estar en piquets a Mercabarna, la Sagrera, la Zona Universitària, el Baix Llobregat, etc.


Va ser una satisfacció poder compartir un dia com aquest amb molts delegats i delegades que han passat per la formació sindical. Això veritablement dóna sentit a la nostra feina. Gràcies a tothom que hi va participar; entre tots i totes ho vam fer possible: 80% de seguiment de la vaga, 400.000 persones en la manifestació. Tanmateix, com va dir Toxo, encara tenim molta feina per endavant: "Endavant! Hem guanyat la vaga, ara hem de guanyar el futur".









04/10/2010

Afilia't aquí

i-gesform
Integra



 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI