FREEEL-Electric Bikes

Logocat Freeel

50€ extra a la promoció vigent% de descompte per a l’afiliació de CCOO

Freeel 059

Freeel és una empresa pionera en mobilitat elèctrica per la qual ja hi han apostat milers d’usuaris particulars i més de 200 ajuntaments de tot Espanya. Després de més de 10 anys d’experiència ha desenvolupat el model Z03, una bicicleta elèctrica molt lleugera de només 16,7Kg, amb el màxim de potència permesa per la UE, una autonomia de fins a 50Km per càrrega i un plegat que us deixa desplaçar-la amb senzillesa com si fos el carret d’un nen, facilitant-ne l’ús diari en ascensors, oficines, escales oa casa nostra.

El nostre model de bicicleta elèctrica plegable, dissenyada a Barcelona, es proposa fer d’aquest mitjà de transport una solució de mobilitat neta i eficient i un mitjà de diversió, interacció i relaxació: una opció segura que faci gaudir tots com a nens.
Perquè desplaçar-se en una bicicleta elèctrica Freeel és la manera més ràpida, econòmica i efectiva d’arribar on vulguis, i perquè està demostrat que les sensacions que produeix utilitzar la bicicleta cada dia milloren la teva salut, el teu humor i el teu benestar.
Més de 10 anys dissenyant i fabricant bicicleta elèctrica, ens avalen. T’uneixes a la família?

Bici Ccoo.

Freeel ofereix un descompte especial només per a afiliats/des de CCOO i familiars: 50€ de descompte per sumar a la promoció que hi hagi activa.

Per gaudir de aquest descompte , necessites accedir a la web confederal i donar-te d’alta com a afiliat/ada per veure el teu codi de descompte CCOO, Te l’enviem a qualsevol punt de la península sense cap cost preparada per rodar.

si vols saber com registrar-te a la web confederal fes clic aquí

Només per a afiliats/des a CCOO i els seus familiars. Unitats limitades. Promoció aplicable únicament a la bicicleta elèctrica freeel Z03. Packs, accessoris i qualsevol altre tipus de productes queden exclosos daquesta promoció. S’aplicarà el cupó únicament si el descompte actiu a la bicicleta no supera els 150€, la qual cosa suposarà un descompte total de 200€ pels afiliats i familiars d’afiliats a CCOO.
Les trameses són gratuïtes a territori espanyol dins de la Península Ibèrica, i només en el cas de la bicicleta elèctrica freeel Z03. L’enviament gratuït no és aplicable a complements o qualsevol altre tipus de productes. En cas de necessitar enviament fora de la Península Ibèrica oa l’estranger, consulta si us plau amb nosaltres.

Promoció subjecta a la possible comprovació d’afiliació a CCOO o relació de parentiu amb algun dels membres.

Si encara no ets de CCOO, però vols gaudir d'aquest descompte, no t'ho pensis més i afilia't! Raton Ccoo