Materials informatius sobre prevenció de riscos laborals a la construcció


A través del seu portal Línia Prevenció, la Fundació Laboral de la Construcció disposa d’una àmplia selecció de més de 150 cartells, tríptics i manuals informatius, resultat de l'esforç realitzat per l’entitat paritària durant diversos anys per divulgar i promoure la cultura preventiva en diferents àmbits del sector de la construcció.

Tots aquests recursos, es poden descarregar de forma gratuïta i estan disponibles per a tots els professionals i empreses del sector, així com per a tots els tècnics i treballadors en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals. Aquí es poden descarregar tots aquests recursos

Entre altres temes, aquests recursos fan un recorregut pels diferents tipus de riscos presents en la construcció, com són els riscos psicosocials, ergonòmics, higiènics o de seguretat, així com recomanacions relacionades amb el bon ús dels equips de treball o els mitjans auxiliars, o les proteccions col·lectives i individuals.
15/05/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.