Dilluns, 1 de juliol, al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV)

CCOO participarà a la cinquena sessió de treball de l'Agenda Urbana de Catalunya, dilluns a Tarragona


Dilluns, 1 de juliol, tindrà lloc a Tarragona la cinquena sessió de treball de l’Agenda Urbana de Catalunya, impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat amb agents econòmics i socials (entre ells CCOO de Catalunya) i de l’àmbit local.

La sesió de treball tractarà de la dimensió ciutadana (recerca i coneixement, cultura i art, participació i transparència), i es farà dilluns de les 9.00 hores a les 18.30 hores al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV), a l’avinguda Catalunya, 35, de Tarragona. Hi haurà tres panels de persones expertes (60 minuts) seguits d’un debat entre els assistents (90 minuts); per part de CCOO assistiran representants de la Secretaria de Política Sectorial i Sostenibilitat i de CCOO de Tarragona.

L’Agenda Urbana de Catalunya vol ser una eina per potenciar les oportunitats i afrontar els reptes que planteja la creixent urbanització. Incorpora l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible - ODS#11 de l‘Agenda per al Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides. En aquest marc s’ha iniciat un procés participatiu per elaborar la diagnosi dels principals reptes que tindrà l’Agenda Urbana, bé de forma presencial, amb les sis sessions de treball, o en línia, a través de la plataforma de participació de la Generalitat (https://participa.gencat.cat/processes/Agendaurbana/f/2543/).

Inscripció a la sessió:
https://participa.gencat.cat/processes/Agendaurbana/f/2517/meetings/88

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 28 de juny de 2019

Agenda:
Dilluns, 1 de juliol, de 2019
a partir de les 9 hores
Campus Catalunya Universitat Rovira i Virgili (URV) - Avinguda Catalunya, 35. Tarragona
28/06/2019

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.