CCOO es felicita per la resolució judicial que resol la reposició del subministrament elèctric a un veí de Cornellà


CCOO es felicita per la sentència del Jutjat de primera instància de Cornellà, que prohibeix a Endesa interrompre el subministre elèctric, a l’afiliat de CCOO P.A.M., a l’entendre que es un bé i un dret de primera necessitat, que la família està al corrent de pagament i que, en cap cas  concorren causes per prendre aquesta decisió excepcional.

 

CCOO sosté que s’incompleix de forma flagrant diferents resolucions i mocions que deixaven clar, entre altres coses que el canvi al comptador telegestionat ha de ser una opció de les persones i no pas obligatòria la seva adaptació, en virtut d’una normativa europea que ha d’entrar en vigor el 2020.

 

El canvi de comptadors havia d’entrar en vigor abans del 31 de desembre de 2018 i l’empresa tal i com reconeix la sentència, ha privat d’un bé essencial a una família i ha exercit una mesura de pressió desequilibrant un conflicte existent entre les parts.

 

Des de CCOO, seguirem donant recolzament jurídic al nostre afiliat, insistirem a ENDESA i als poders públics que s’han d’esgotar les vies de mediació i impedir les decisions unilaterals empresarials que situen a les famílies afectades en una situació de precarietat vital i atempten contra drets bàsics de ciutadania


17/04/2018

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies