CCOO d'Indústria organitza unes jornades de conscienciació sobre sostenibilitat ambiental


La federació estatal de CCOO d’Indústria organitza la jornada “Reptes i compromisos amb la sostenibilitat ambiental”, amb la col·laboració d’ECOEMBES, amb l’objectiu de conscienciar els delegats i delegades dels sectors industrials i del camp sobre la importància de la sostenibilitat i del respecte al medi ambient. En el marc d’aquesta jornada s’exposaran i debatran les conseqüències de la crisi global: econòmica, social i ambiental; del poder de la col·laboració; del risc químic i el medi ambient, i la participació dels treballadors i treballadores en matèria ambiental, així com el dret d’accés i consulta sobre temes de medi ambient.

CCOO d’Indústria de Catalunya ha convocat aquesta jornada en diferents territoris per arribar al màxim de delegats i delegades. Aquest divendres, 6 d’octubre, es farà a Reus, a partir de les 9.15 hores, al local de CCOO (plaça de Villarroel, 2).

PROGRAMA DE LA JORNADA
05/10/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies