Els divendres 13, 20 i 27 de gener, a les 16.30 hores, a la seu de CCOO a Barcelona

Tallers gratuïts d'ajuda a persones en situació d'atur


Amb el títol "La persona en situació d’atur front a la seva problemàtica", els divendres 13, 20 i 27 de gener tindran lloc tres tallers gratuïts per ajudar persones en situació d’atur, organitzats per l'associació DI-GAM (Dignitat-Grup d'Ajuda Mútua), en col·laboració amb el grup DIGNITAT.

Les tres sessions es faran a les 16.30 hores a l’Espai l’Assemblea de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, soterrani), i serviran per conèixer les experiències personals, les dificultats per construir eines de suport emocional als aturats o el futur dels grups d’ajuda mútua i la capacitat d’incidir en el teixit social.

En els tallers intervindran persones d’entitats socials i organismes que reflexionaran sobre aspectes molt significatius de la situació d'atur i precarietat que pateixen molts ciutadans i ciutadanes, com Arcadi Oliveres, de Justícia i Pau; Julie Wark, autora del llibre Manifest de drets humans; Carlos Macias, de la PAH, o Mercè Garau, directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), entre d’altres.

El programa es troba a Internet:
http://asdigam.blogspot.com.es/2016/12/tallers-per-aprofundir-en-totes-les.html

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 12 de gener de 2017
12/01/2017

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies