CCOO valora l’impuls de l’alcaldia de Girona per a la construcció d’un nou Hospital Dr. Josep Trueta

Oferiment de terrenys a la zona de Domeny

Davant la notícia de l’oferiment per part de l’alcaldia de Girona de 100.000 m2 per a la construcció d’un nou Hospital Dr. Josep Trueta i Campus de Ciències de la Salut, CCOO manifestem el nostre total acord amb aquest oferiment, ja que és el que sempre hem defensat. Girona és prou gran i té població suficient com per mantenir els dos hospitals.

Si la Generalitat de Catalunya estudia i aprova aquest oferiment de construir el nou Trueta a la zona de Domeny, a la ciutat quedaria, d’una banda, a la zona sud, l’Hospital Parc Martí i Julià (antic Santa Caterina) i la Clínica Girona, i, de l’altra banda, a la zona nord, l’Hospital de l’ICS Dr. Josep Trueta, al costat de la nova sortida de l’autopista AP-7.

Des de CCOO ens vam oposar a fer el nou Trueta a Salt al costat de l’altre, perquè ens fa por que de dos hospitals n’acabarien fent un, i la ciutadania de Girona necessita més llits i més quiròfans per reduir llistes d’espera.

En qualsevol cas, des de CCOO demanem que mentre no es faci un hospital nou, cal que anem reestructurant el Trueta actual per tal de continuar mantenint i millorant una assistència sanitària de qualitat.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 14 de novembre de 2016