Sem Acomiadament Treballador

CCOO denuncia repressió sindical al SEM

CCOO denuncia que la direcció de l’empresa pública SEM (Sistemes d’Emergències Mèdiques) ha acomiadat improcedentment un treballador de la sala …

Borsa de treball ICS

Les persones inscrites a la borsa de treball ICS ja poden visualitzar l’actualització de la seva puntuació.

S’ha publicat l’esperada nova baremació, a l’aplicació SGRH (Selecció temporal).

Proposta de CCOO per la requalificació i qualificació de les categories professionals

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) manté la seva determinació històrica de donar una resposta global al marc de les qualificacions i classificació professional que es correspongui amb els avenços produïts en el sector sanitari. Una proposta que doni resposta a tots els col·lectius que integren el sistema nacional de salut (SNS).

No a la precarietat en la recerca

El Ministeri de Ciència i Innovació ha presentat el 30 de març al Consell de Ministres el APL de modificació de la Llei de Ciència, 14/2011. La Confederació Sindical de CCOO rebutja de manera radical el contingut de l’esborrany d’aquest Avantprojecte de Llei de Ciència.

img

Campanya sobre els riscos laborals en les residències per gent gran: “Drogodependències, Residències per gent gran”

En el marc d’aquesta campanya impulsada pel sindicat, s’ha celebrat una trobada virtual amb treballadores i treballadors de les residències de majors, delegades de personal i de prevenció de riscos laborals de Catalunya, on s’ha presentat la guia per a analitzar i debatre l’ús de fàrmacs, hipnosedants i altres drogues; els seus efectes sobre la salut; les contingències comunes i professionals, així com el relacionat amb l’acció preventiva des de la representació dels treballadors.

declaracio renda ccoo

Campanya de la renda 2020

Recorda que la quota d’afiliació sindical a CCOO és una despesa que pots deduir quan realitzis la declaració anual de la renda, tal com marca la Llei de l’IRPF. La deducció pot comportar un estalvi en la quota entre el 20 % i el 35 % segons els casos. En cas que necessitis un certificat per justificar les quotes pagades durant l’any 2020, el pots sol·licitar directament des de l’app del sindicat per a mòbils o des de la web de la seu electrònica de CCOO de Catalunya.

sr

La FSS-CCOO i l’Associació MIR Espanya valoren positivament la reunió amb el Ministeri de Sanitat després d’acordar dur a l’Àmbit de Negociació les condicions del personal resident

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) i l’Associació MIR Espanya, van mantenir una reunió ahir dimecres, 17 de març, amb el Ministeri de Sanitat, representat pel director general d’Ordenació Professional, Vicenç Martínez, i dos subdirectors. Les dues organitzacions van traslladar a l’Ministeri la necessitat de renegociar el Reial Decret 1146/2006, pel qual es regula la relació laboral especial de residència per a la formació d’especialistes en Ciències de la Salut, sobretot en tres blocs: formatives, laborals i retributives.

cartel acompayamiento muerte y duelo fysa

Curs Gratuït de FYSA: Preparació i acompañament en la mort i el dol

FYSA oferta tres edicions de el curs Preparació i acompanyament en la mort i el dol dirigit a personal sanitari, Metges / es, Infermeria i Tècnics / es en Cures auxiliars d’infermeria i personal no sanitari, treballadors / es socials, Gerocultores i Auxiliars d’ajuda a domicili.