CCOO de Lleida organitza un taller d’intervencions orals en els mitjans de comunicació

El Servei Lingüístic i la Secretaria de Comunicació i Xarxes Socials va organitzar el 14 de juny, al matí, el Taller d’intervencions orals en llengua catalana en els mitjans audiovisuals per incidir en diversos aspectes que cal tenir en compte abans de posar-se davant d’una càmera i que de ben segur faran que les intervencions que els delegats i delegades facin en els mitjans audiovisuals siguin òptimes.

El taller va tenir una durada de quatre hores. En la primera part, els tècnics de la Secretaria de Comunicació i Xarxes Socials i del Servei Lingüístic van explicar els elements teòrics que cal tenir en compte per fer declaracions a la càmera, i van fer una anàlisi del tipus de llenguatge més adequat per portar-les a terme i que, a més, aquestes declaracions tinguin l’èxit i el ressò esperats.

La segona part del taller es va dedicar a fer gravacions de les persones participants, les quals havien de respondre unes preguntes portant a la pràctica totes les indicacions rebudes. Posteriorment es van analitzar una per una totes les intervencions i se’n van comentar els punts forts i també els aspectes que cal millorar.