2a Jornada de Cuina Multicultural de Girona


Foto Aquest divendres, 3 de juny, hem organitzat la 2a Jornada de Cuina Multicultural de Girona des del Servei Lingüístic de CCOO de les Comarques Gironines amb la col·laboració de l’Escudella Solidària, ECCIT, la Coordinadora d’ONG de Girona i l’Alt Maresme, i NouSol.

Durant l’acte s’ha fet una degustació de plats diversos, tant dolços com salats, i també s’ha realitzat una demostració de com es prepara el te a la marroquina. Les persones assistents han pogut votar la millor recepta de totes les que s’han presentat: unes croquetes de pollastre arrebossades amb cereals, que han estat premiades amb un joc per prendre infusions.

Durant la mostra també s’ha obsequiat tots els presents amb el llibre Cuines Obreres. Recull de receptes de la 15a, 16a i 17a Mostra de Cuines Obreres de Barcelona i de la 1a Jornada Multicultural de Girona, editat pel CFA Manuel Sacristán i amb receptes redactades en format de lectura fàcil pel Servei Lingüístic.
06/06/2016

 

© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies