CCOO i UGT convoquen vaga general en el sector del manteniment elèctric a tot Catalunya

Demà dimarts, 25 de novembre, a les 11.00 h, explicaran els motius en roda de premsa

Els treballadors i les treballadores del sector del manteniment de les línies de subministrament d’energia elèctrica estan patint, cada vegada més, la pressió de les diferents empreses contractistes d’Endesa. Des del 2010 hi ha una pressió a la baixa en les condicions de treball i salarials, i una creixent destrucció d’ocupació (superior al 50%), fet que afecta també a la qualitat del subministrament i a les condicions de seguretat.

Aquesta situació ha esdevingut insostenible i per aquest motiu, per primera vegada a la història, s’ha convocat una vaga general del tot el sector a escala de tot Catalunya.

Per tal d’explicar els detalls i les raons de la convocatòria us convoquem a una roda de premsa demà dimarts, 25 de novembre, a les 11.00 hores, a la sala de premsa de la seu de CCOO de Catalunya, a Via Laietana, 16, de Barcelona.

Hi intervindran Javier Pacheco, secretari general de CCOO d’Indústria de Catalunya, i José Antonio Pasadas, secretari de Política Industrial de MCA-UGT de Catalunya. 
 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 24 de novembre de 2014

Agenda:
Dimarts 25 de novembre de 2014
a les 11.00 hores
Sala de Premsa CCOO – Via Laietana, 16, 5a planta. BCN