Gabinet Tècnic Jurídic


SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL 61/2018

EL Tribunal Constitucional declara la nul.litat del Reial Decret LLei 5/2013 de 15 de març

més informació »


2es Jornades Jurídiques de Dret Laboral i Sindical

Les jornades serviran per tractar temes com el treball a temps parcial com a factor de discriminació, la corresponsabilitat en la conciliació de la vida laboral i familiar, els judicis amb perspectiva de gènere en la jurisdicció social, els reptes de la negociació col·lectiva en matèria de desigualtat i bretxa salarial, la desigualtat retributiva entre homes i dones o la discriminació i la doble escala salarial des del punt de vista jurídic.

més informació »


Tens dubtes o problemes amb l'habitatge? CCOO t'ajuda!

CCOO de Catalunya posarà el seu Gabinet Jurídic al servei de la lluita contra la precarietat en assumptes relacionats amb l'habitatge, amb un primer assessorament gratuït, trucant al 93 481 28 64, en una defensa civil davant els desnonaments, els préstecs hipotecaris amb clàusules i/o despeses abusives, els préstecs personals de financeres amb interessos desmesurats, etc.

més informació »


Pateixes violència masclista o de gènere? CCOO t'ajuda!

CCOO de Catalunya posarà el seu Gabinet Jurídic al servei de la lluita contra la violència de gènere, amb un primer assessorament gratuït, trucant al 93 481 28 64. Ajudarà en defensa civil davant assumptes derivats de la violència de gènere com divorcis, tutela de menors, mesures cautelars, etc.

més informació »


CCOO t'ajuda contra la precarietat. Envia'ns un whatsapp al 689 586 414 i t'assessorarem!

CCOO de Catalunya lluita contra les noves formes de precarietat del nostre mercat de treball. Per fer-ho hem creat un nou departament anomenat Noves realitats del treball i precarietat i una campanya de suport a les persones que pateixen precarietat laboral, posant el sindicat al seu servei mitjançant un contacte gratuït de WhatsApp al 689 586 414

més informació »


CCOO es felicita per la resolució judicial que resol la reposició del subministrament elèctric a un veí de Cornellà

CCOO es felicita per la sentència del Jutjat de primera instància de Cornellà, que prohibeix a Endesa interrompre el subministre elèctric, a l'afiliat de CCOO P.A.M., a l'entendre que es un bé i un dret de primera necessitat, que la família està al corrent de pagament i que, en cap cas concorren causes per prendre aquesta decisió excepcional.

més informació »


CCOO valorem positivament la readmissió del delegat acomiadat per Cobra

CCOO lamentem l'actitud de l'empresa en aquest procés, que ha seguit una estratègia de desgast i ha intentat dilatar al màxim els temps per desmotivar el treballador afectat.

més informació »


© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies