CCOO lamenta el nou accident mortal produït avui a la mina d’Iberpotash de Sallent i es reaferma en el suport a la vaga del 30 juny exigint més seguretat

Davant d’aquest lamentable succés, es torna a convocar vaga

CCOO d’Indústria de Catalunya lamenta el nou accident laboral ocorregut fa poques hores a la mina d’Iberpotash de Vilafruns (Sallent), que ha posat fi a la vida d’un altre treballador de la subcontracta Montajes Rus. L’accident s’ha produït per un despreniment, mentre l’operari feia la seva feina, i els equips sanitaris no han pogut reanimar-lo.

Davant d’aquest lamentable succés, els comitès d’empresa de la mina d’Iberpotash de Sallent i de Montajes Rus han decidit tornar a convocar la vaga prevista el 30 de juny sota el lema “Per la seguretat a la mina”. CCOO dona suport a la vaga i insta la direcció d’Iberpotash a començar de seguida la negociació per implementar les mesures de seguretat i prevenció de la mina per evitar nous accidents i garantir la seguretat de les persones que hi treballen. CCOO estarà atent a la investigació de l’accident per depurar possibles responsabilitats.

CCOO d’Indústria volem transmetre el nostre sincer condol i suport a la família, amistats i companys del treballador que ha mort aquest matí.