28 d’abril, Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball

Exigeix un treball sense riscos

Amb motiu del 28 d’abril, Dia internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, CCOO de Catalunya i la UGT volem posar de manifest el dret que tenim els treballadors i treballadores sobre les nostres condicions laborals i a exigir un treball sense riscos.

Durant el 2018 la sinistralitat laboral va continuar creixent. A Catalunya, es van produir durant aquest període 242.083 accidents de treball, entre accidents amb baixa, sense baixa i in itinere, la qual cosa significa un augment de l’1,66 % respecte de les dades del 2017.

És per això que CCOO ha organitzat una jornada reivindicativa el dijous 25 d’abril, a partir de les 9.00 hores, al saló d’actes del local del sindicat a Barcelona (Via Laietana, 16) amb el lema “Pren el control”

Posteriorment, es realitzarà una marxa a peu fins a concentrar-nos a les tres xemeneies del Paral·lel (antic espai de la Canadenca en el centenari de la vaga general que va aconseguir la jornada de 8 hores) on es farà un acte reivindicatiu conjunt de CCOO – UGT

Feu clic per veure: