Novetats en el procés per a sol·licitar plaça a les residències de temps lliure per a l’estiu 2023

Des de fa anys, CCOO posa a disposició dels afiliats i afiliades diverses places per al període d’estiu en residències de temps lliure de tot l’Estat. Fins ara, les places es reservaven mitjançant una única sol·licitud i es concedien per sorteig però aquest any el sistema de gestió ha canviat.

Per aquest motiu, des de CCOO hem considerat que la millor fórmula per accedir a aquestes places sigui que cada persona que ho desitgi pugui realitzar, sense cap tipus de limitació de torn i de residència, la seva sol·licitud directament a les residències en què estigui interessada, d’acord amb els mitjans, els requeriments i la normativa que estableixi cadascuna.

Per això, aquest 2023, amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació, us proporcionem els enllaços a cadascuna de les residències, juntament amb les respectives dades de contacte, perquè, si hi teniu interès i necessiteu algun tipus d’aclariment, ho pugueu fer directament amb la residència corresponent.

Entre les residències que es poden demanar hi ha opcions a Andalusia (Aguadulce, La Línea de la Concepción, Marbella, Pradollano, Punta Umbría o Siles), Galícia (O Carballiño i Panxón), Aragó (Morillo de Tou o Orihuela del Tremedal), València (El Puig Valhotel) o Astúries (Hostería del Huerna).

La idea d’aquesta iniciativa és que els treballadors i treballadores afiliats puguin gaudir amb les seves famílies de vacances de qualitat en condicions molt avantatjoses gràcies als preus socials, facilitant així el seu dret al lleure i una millor conciliació de la vida laboral i familiar.