CCOO dona suport a les concentracions d’avui contra l’LGTBI-fòbia

Des de CCOO de Catalunya condemnem el terrible assassinat del Samuel, a La Corunya. Els fets apunten a un crim d’odi, a causa de la seva pertinença al col·lectiu LGTBI+. Aquest acte se suma a l’escalada i l’augment d’agressions i crims LGTBI-fòbics que hem patit a Catalunya i arreu de l’Estat des de fa uns mesos.

Des de CCOO de Catalunya reclamen polítiques públiques que erradiquin l’LGTBI-fòbia i que garanteixin un marc de llibertat i diversitat; cal posar fi a la impunitat LGTBI-fòbica i als crims d’odi que ens impedeixin existir i viure en llibertat. L’LGBTI-fòbia ens agredeix i ens mata. No podem ser còmplices callant. 

Des de CCOO de Catalunya seguirem lluitant per construir una societat entorn dels valors de la defensa dels drets humans, de la diversitat i de la llibertat, com hem reivindicat en aquest mes de l’orgull, perquè l’orgull és protesta. Cal seguir lluitant per posar fi a aquests discursos d’odi i fer front a l’avenç de l’extrema dreta, que els legitima. Seguirem lluitant per l’emancipació i la plena igualtat efectiva del col·lectiu LGTBI+.

Des de CCOO de Catalunya cridem el conjunt de la societat a manifestar-se a les concentracions arreu del territori convocades avui, 5 de juliol del 2021, per erradicar l’LGTBI-fòbia i els delictes d’odi, així com per recordar el Samuel i mostrar el nostre condol a la seva família i entorn. 

Ni un pas enrere en drets. Orgull és lluita.