Pren la paraula: vine a l’Assemblea sindical oberta de joves!

Dimarts, 5 de març de 2024
De 10.00 h a 13.30 h
Sala d’actes de CCOO de Catalunya
Via Laietana, 16, de Barcelona

L’Assemblea sindical oberta (ASO) és un mecanisme de participació que, cada quatre anys, CCOO de Catalunya posa en marxa entre la seva afiliació i entre les entitats i els col·lectius amb els quals tenim relació per esbrinar-ne les preocupacions, els interessos, les idees i les propostes amb l’objectiu de definir i preparar, amb un any d’antelació, els eixos de debat de cada procés congressual del sindicat. És a dir, l’ASO és un procés assembleari que ajuda a establir, des de la base, l’estratègia i l’acció de CCOO de Catalunya per defensar els interessos de la classe treballadora.

El debat intern del sindicat ha d’incorporar totes les visions i les realitats del món del treball, que està immers en un procés de canvis estructurals, i s’hi ha d’enriquir. Així, valorem que és d’importància extrema incorporar la visió del jovent organitzat del nostre país per poder-ne recollir, per a l’acció sindical, les necessitats, les incògnites i les preocupacions.

Justament per això, el 5 de març del 2024, de 10.00 a 13.30 hores, organitzarem una assemblea de joves a la Sala d’actes del local de CCOO de Catalunya, a Barcelona (Via Laietana, 16), en el marc de la 3a Assemblea sindical oberta del sindicat. Serà una oportunitat per debatre i reflexionar sobre diversos eixos d’interès sindical i sociopolític, com és la participació del jovent a la nostra societat, com assegurem els drets a la ciutadania al nostre país, com millorem les condicions de treball de la classe treballadora i, finalment, com fem front als nous reptes al voltant de l’increment del temps de vida sobre el temps de treball.

Serà un procés participatiu obert i no cal estar afiliat per participar-hi. T’hi esperem!