Delegats i delegades de CCOO i UGT faran una tancada a l’Església del Pi de Barcelona i una concentració davant Foment del Treball per reclamar treball digne, el manteniment de l’ocupació i el desbloqueig dels convenis

El 7 d’octubre se celebra la Jornada Mundial pel Treball Digne

El 7 d’octubre la Confederació Sindical Internacional (CSI) convoca cada any la Jornada Mundial pel Treball Digne. Enguany, a Catalunya, se celebra sota el lema “Treball i Pensions Dignes. Serveis Públics Universals”.

Diferents accions reivindicatives configuren aquesta jornada que començarà el diumenge 6 d’octubre amb una tancada de delegats i delegades d’empreses i sectors amb conflictes laborals que tindrà lloc a partir de les 22 hores a l’Església del Pi de Barcelona. Es preveu que es tanquin representants dels treballadors de CCOO i UGT d’empreses i de sectors en conflicte com el metall de la província de Barcelona, el sector del transport per carretera o el sector d’ambulàncies, entre d’altres. També participaran en la tancada membres dels col·lectius de joves d’ambdós sindicats.

Aquesta tancada durarà fins el matí del dilluns, 7 d’octubre, quan els delegats i delegades que es trobin a l’Església del Pi es desplaçaran fins a la seu de Foment del Treball, on a les 11 hores hi ha convocada una concentració per reclamar a l’empresariat català condicions laborals dignes, el manteniment dels llocs de treball i el desbloqueig de la negociació col·lectiva. Allà confluiran amb altres delegats i delegades.

Els secretaris generals de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Àlvarez, respectivament, assistiran al moment de la tancada de diumenge i participaran en la concentració de dilluns.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 4 d’octubre de 2013

Agenda:
Tancada: Església del Pi, plaça del Pi, Barcelona 
22.00 h del diumenge 6 d’octubre de 2013

Concentració: Davant Foment del Treball, Via Laietana, 32, Barcelona 
11.00 h del dilluns 7 d’octubre de 2013