Informe sobre els danys i els riscos de les polítiques sobre la salut de les dones

CCOO de Catalunya ha realitzat un informe en què s’estudien els danys i els riscos de les polítiques sobre la salut de les dones. Aquest informe ha estat realitzat en el marc del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que cada any se celebra el 28 de maig. En aquest informe trobem aspectes com les desigualtats que es produeixen en la salut des d’una perspectiva de gènere, l’impacte de la reforma laboral i les reformes realitzades en elsistema sanitari en la salut de les dones, etc.

L’estudi, impulsat per la Secretaria de la Dona de CCOO de Catalunya, s’ha presentat el dimarts 5 de juny, en roda de premsa, a la sala de premsa de la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana 16, 5a planta, Barcelona).
 
Feu clic per veure:
-l’informe ‘Els danys i riscos de les polítiques sobre la salut de les dones’.
-el vídeo amb les declaracions de Joan Canals, responsable de Política Sanitària de CCOO de Catalunya, Carme Catalan, membre de la Secretaria de la Dona de CCOO de Catalunya, i Rosa Bofill, responsable de la Secretaria de la Dona de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa del dimarts 5 de juny.