Demà comença la XV edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC)

Dies 3, 4 i 5 de juliol, a la sala d’actes de la seu de CCOO de Catalunya a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa)

Del 3 al 5 de juliol tindrà lloc, a la sala d’actes de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa), la XV edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC).

L’obertura es farà el dia 3 a les 9.30 hores, a càrrec de Jordi Serrano, rector de la UPEC, i dels secretaris generals de CCOO de Catalunya i de la UGT de Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros, respectivament, abans de la conferència inaugural “La justícia, entre Turquia i Dinamarca”, per part d’Anaïs Franquesa, advocada i membre d’Irídia, Centre per a la Defensa dels Drets Humans.

En els tres dies també hi participaran, entre d’altres, Joan Botella, Manuel Tresserras, Gemma Ubasart, Miquel Missé, Kim Jordan, Antonio Centeno, Borja de Riquer, Gonzalo Pontón, Mercè Renom, Gemma Tribó, Jaume Claret, Juan Andrade, Anna Sallés, Quim Sempere, Xavier Domènech, Carmen Esteban, Daniel Bernabé, Sara Cuentas, Gala Pin, Patricia López, Elisa Beni, Joan J. Queralt, Helena Castellà, Quim Arrufat, Jordi Mir, Silvia Agüero, Mimunt Hamido, Míriam Hatibi, Miquel Iceta, Pere Aragonès, Jéssica Albiach, Maria Sirvent, Pere Camps i Roger Palà.

El lema d’enguany és “El futur és un país estrany”, i per accedir al programa complet o per inscriure’s cal dirigir-se a la web de la UPEC: https://upec.cat/