CCOO i UGT convoquem vaga al sector de la neteja d’edificis i locals de Catalunya

CCOO de Catalunya i UGT convoquem vaga per als dies 15 i 16 de desembre del 2022 davant la situació de les negociacions del conveni de neteja d’edificis i locals de Catalunya.

Portem diversos mesos de negociació del conveni de neteja d’edificis i locals de Catalunya. En la reunió d’avui de la comissió negociadora del conveni, la part social davant la postura intransigent de la patronal ha decidit convocar vaga per als dies 15 i 16 de desembre del 2022 a tot el sector de la neteja d’edificis i locals de Catalunya.

Des de l’inici de negociació, CCOO i UGT de Catalunya sempre hem defensat que el conveni ha de descansar sobre tres potes, per una banda el sector necessita uns increments salarials que ens permetin guanyar-nos la vida amb salaris dignes,  per altra banda, el conveni ha de garantir que la reforma laboral pactada l’any passat té efectes en la lluita contra la precarietat, la temporalitat i la parcialitat involuntària.  És per això que des dels dos sindicats, creiem que cal blindar les qüestions de contractació, per evitar que les empreses acabin utilitzant de manera perversa allò que la reforma laboral pretén evitar.  Per últim, ha de garantir les millores socials

Continuarem lluitant per un conveni digne!  Perquè som essencials!


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 1  de desembre de 2022