CCOO es concentra demà davant Foment del Treball per desbloquejar el Conveni d’oficines i despatxos de Catalunya

Davant l’estancament inacceptable de les patronals en les negociacions del Conveni d’Oficines i Despatxos de Catalunya, CCOO convoca una concentració, aquest divendres 10 de març, davant de la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32, de Barcelona).

Les demandes de CCOO són assumibles per la patronal d’un sector que està incrementant els beneficis a costa de les condicions laborals i dels salaris dels seus treballadors i treballadores. Les organitzacions patronals s’oposen a:

  •  L’increment inicial pactat (4 % -2022, 3 % -2023, 2,5 % 2024), almenys el 50 % sobre el salari base sigui efectiu per a tota la plantilla; és a dir, la no compensació i absorció del 50 % de la pujada pactada.
  • Establir una quantitat mínima de compensació de despeses per feina a distància d’1,5 euros diaris.
  • Garantir una activitat mínima anual i una jornada mínima setmanal als contractes fixos discontinus a jornada parcial.

CCOO no acceptarà que les empreses s’enriqueixin a costa de la congelació dels salaris dels treballadors i les treballadores, de la pèrdua de drets o del desconeixement dels costos que ha d’assumir l’empresa.         

Les mobilitzacions al sector van començar el passat divendres 3 de març amb la concentració davant de Pimec i continuen demà a Foment.

Concentració a la seu de Foment del Treball Nacional

Divendres 10 de març de 2023 – 12.00 a 13.00 hores
Via Laietana, 32, 08003 Barcelona

Barcelona, 9 de març de 2023