CCOO de Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona a Vic

CCOO de Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona a Vic (Osona). Avui s’ha detingut la seva parella, després que es denunciés la desaparició de la dona el passat 19 d’abril. CCOO novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s’exerceix vers les dones només pel fet de ser dones.

CCOO mostra la seva indignació i preocupació per fets com aquest, se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin la lluita pels drets de les dones i perquè l’erradicació de la violència masclista es tracti com una qüestió d’estat. CCOO també destaca el seu compromís ferm amb la cooperació en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliures de qualsevol violència.

Des d’aquestes línies volem expressar el nostre condol a la família i entorn de la víctima, i fer una crida a totes les persones, organitzacions i institucions que treballen per combatre la violència masclista a sumar esforços perquè una vegada per totes la violència contra les dones sigui definitivament erradicada.

Dimarts, 14 de maig, es farà un minut de silenci a les 12 h davant les seus de CCOO de Catalunya.