CCOO de Catalunya condemna el triple assassinat masclista al Prat de Llobregat

CCOO de Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona i els seus fills al Prat de Llobregat (Barcelona) i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s’exerceix vers les dones només pel fet de ser dones, i que amb la violència cap a menors pren una dimensió encara més cruel.

CCOO mostra la seva indignació i preocupació per fets com aquest, se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin la lluita pels drets de les dones i perquè l’erradicació de la violència masclista es tracti com una qüestió d’Estat. CCOO també destaca el seu compromís ferm a cooperar en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliures de qualsevol violència.

Des d’aquestes línies volem expressar el nostre condol a la família i a l’entorn de les víctimes, i fer una crida a totes les persones, organitzacions i institucions que treballen per combatre la violència masclista a sumar esforços perquè d’una vegada per totes la violència contra les dones sigui definitivament erradicada.

Dijous, 11 d’abril, es farà un minut de silenci a les 12 h davant les seus de CCOO de Catalunya.