CCOO convoca vaga a les empreses del Grup Euroestrellas per exigir unes condicions dignes

Serà els dies 25, 26 i 27 de gener i afecta els 5 centres de treball que té al polígon Montigalà, de Badalona

CCOO d’Indústria ha convocat vaga a les empreses del Grup Euroestrellas els dies 25, 26 i 27 de gener per exigir unes condicions laborals dignes davant l’actitud intransigent i les mesures arbitràries que estan aplicant les diferents empreses del grup, que perjudiquen els interessos i els drets seus treballadors i treballadores. La vaga començarà a les 22 hores del 24 de gener i finalitzarà a les 22 hores del dia 27 i afectarà les 5 empreses del grup: Begudes Catalunya Nord BCN Serveis, Trade Eurologistic, Comercial 3 Exclusivas, La Colomense i Euroestrellas Badalona, totes elles ubicades al polígon industrial Montigalà, de Badalona. Les diferents empreses del grup són distribuïdores de begudes que treballen per a les companyies Damm i Cobega.

CCOO exigeix a la direcció de les empreses del grup que abandoni aquesta deriva que ha pres, que només empitjora les condicions de la plantilla, que deixi d’aplicar mesures arbitràriament i sense cap criteri i que s’assegui a negociar amb la representació dels treballadors i treballadores per revertir aquesta situació.

En els darrers mesos, el grup està modificant les rutes de distribució, la seva assignació i la càrrega de treball, cosa que perjudica tant econòmicament com laboralment els treballadors de repartiment, i està fent cessions constants de treballadors entre les empreses del grup. A més, no s’està duent a terme la prevenció de riscos en tots els àmbits, s’estan modificant arbitràriament alguns plusos i no es paguen com indica el conveni, i estan imposant un sistema d’incentius i jornada per als comercials, modificant-lo sense cap criteri definit.