Article “Davant el desgavell de les oposicions, exigim solucions” publicat a El Periódico

El Periódico de Catalunya va publicar el 2 de maig un article de Manel Pulido, coordinador de l’Àrea Pública de CCOO de Catalunya, en relació amb el desgavell de les oposicions.

Dissabte vam viure un desastre en el concurs oposició d’estabilització de la Generalitat. No fa falta tornar a explicar tot el que es va viure, sinó que és necessari trobar-ne els motius i solucionar la situació. Les CCOO considerem que el desgavell ha tingut dos motius: l’externalització del procés i l’organització de les proves.

El primer té responsabilitat política i forma part d’un model d’externalització que han utilitzat la gran majoria de partits que toquen govern. Un model que vam criticar quan ens ho va plantejar Funció Pública, però que forma part de la seva competència organitzativa. Ara no podem tornar enrere, però podem exigir que no torni a passar, com vam fer en la reunió de diumenge amb la consellera i que tornarem a repetir en cada ocasió: hem de tornar a l’assumpció directa dels serveis públics, inclosa la realització de proves per a l’accés a l’Administració. […]

Podeu llegir l’article “Davant el desgavell de les oposicions, exigim solucions” en aquest enllaç