Guia de Mesures i plans d’igualtat: elaboració i aplicació

Guia sobre mesures i plans d’igualtat

La situació de desigualtat entre dones i homes en l’àmbit laboral continua sent una realitat palpable i visible que condiciona, …

ara toca concentracio barcelona

CCOO i UGT de Catalunya ens concentrem davant la situació d’estancament amb el lema ‘Ara toca!’

Davant una situació d’estancament que vivim, CCOO i UGT de Catalunya ens hem concentrat davant la Delegació del Govern a Barcelona i les Subdelegacions de Tarragona, Lleida i Girona amb el lema ‘Ara toca!’ per denunciar que les patronals i els governs estan impedint mesures estratègiques i essencials per garantir la igualtat social i la distribució de la riquesa.

Guia sindical sobre el teletreball

La crisi de la COVID-19 ha situat el teletreball a l’agenda sindical i política. La seva utilització durant el període de confinament i durant la irrupció de la segona onada de propagació de la COVID-19 està suposant un salt endavant per assegurar el manteniment d’una part important de l’activitat i una mesura organitzativa de treball no presencial. Aquest fet juntament amb la presència creixent de la digitalització poden suposar la tendència a ampliar aquesta modalitat de treball.

jornada negociacio collectiva 2020

Jornada de negociació col·lectiva 2020

Estem immersos en una situació de crisi sanitària que ha afectat de manera substancial als processos de la negociació col·lectiva en totes les seves vessants, i ha obligat a redefinir pràctiques y prioritats.